
Сезон турецької високої кухні в REEF sea.food.community
Цього тижня у київському ресторані REEF sea.food.community відбулося відкриття сезону турецької високої кухні – Gloria Chefs 2016.
Найкращі шеф-кухарі турецького комплексу Gloria Hotels & Resorts прилетіли до України, щоб порадувати гостей смачною вечерею за спеціально розробленим меню. Керував командою відомий у всьому світі кулінар та бренд-шеф Gloria Hotels Фахір Теллі.
Відкриттям проекту GloriaChefs 2016 стала гала-вечеря, яка відбулася у вівторок, 22 березня. У меню вечора увійшли страви зі східним характером: м’ясо омара з мармеладом з айви та пармською шинкою, суп Blackforest з трюфелями та пирогом, мандаринове граніті, бон філе з кістковим мозком та кремовим соусом з горгонзоли, а на десерт – тепле каштан .
Затишну та безтурботну атмосферу вечора підтримував віртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT.
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай