Цього разу гості майстер-класу під керівництвом Стефана Вайттінадана навчатимуться готувати салат «Міль Фьой» та тунець «Мі Квіт».
Ми готуємо кухню півдня Франції, це легкі середземноморські страви. Риба, свіжі овочі, базилік та оливкова олія – основні компоненти нашої кухні. Для нас важливо під час приготування підкреслити смак кожного інгредієнта та додати йому колориту. Готуючи унікальні страви з простих компонентів, ми робимо акцент на смакових та візуальних якостях та подачі. Цим я і хочу поділитися з гостями майстер-класу,
– зазначає Стефан.
Нагадаємо, що послужному списку віртуозного шефа – добрий десяток європейських ресторанів – володарів мішленівських зірок, у тому числі знаменитий Alain Ducasse (*** Michelin), а також La Maison Blanche (** Michelin), Jacques Cagna (** Michelin), Restaurant Joel Robouchon (*** Michelin) та Michel Rostang (** Michelin). Вже понад 10 років Стефан працює в Україні. Найбільше шеф любить працювати з рибою – саме авторськими рибними стравами він балує гостей ресторану Comme Il Faut.