Усі люблять відзначати свята, особливо гучними компаніями друзів та рідних. У ці вихідні — 18 та 19 грудня, французький ресторан Très FRANÇAIS святкує своє 10-ти річчя!
Це був яскравий проміжок часу, сповнений радості, веселих гулянь, застіль із друзями, корпоративів, атмосферних вечорів, а найголовніше — автентичних регіональних страв, що так запам’яталися гостям, зазначає команда Très FRANÇAIS.
Святкування ювілею триватиме цілий вікенд 18 і 19 грудня. Воно розпочнеться з благодійного вуличного ярмарку-розпродажу з 12:00 до 16:00. На ярмарку ви зможете придбати унікальні французькі речі з власної колекції Très FRANÇAIS: різноманітний посуд, елементи декору та інтер’єру, виставкові картини, фото. Деякі з них могли бути куплені під час подорожей до Франції, деякі використовувалися у закладі, проте всі вони без виключення пронизані чарівною енергетикою. Також, до благодійного ярмарку долучилися відома київська художниця Ольга Морозова та стріт-фотограф Сергій Рістенко, які представили свої роботи для продажу на благодійність.
Час можна проводити весело, і одночасно допомагати іншим. Тому що всі кошти з ярмарку будуть направлені до фонду «Нові часи», який займається допомогою сім’ям з дітьми, які мають інклюзивні потреби. У День святого Миколая всі діти заслуговують на диво і для кожного воно вимірюється по-різному. Давайте робити добрі справи разом!
Окрім ярмарку, на терасі вас чекають смажені каштани, музика, ароматний глінтвейн, різдвяне печиво Buisquit de Noel та французькі круасани.
Без подарунків у День Народження не залишиться ніхто, бо для всіх гостей ресторану підготували welcome drink — келих ігристого від винного партнера «Vinolioub» та солодкі подарунки від шеф-кондитера. Увечері — іменинний торт, на якому всі разом, персонал та гості, задують свічки. Музичний супровід забезпечить DJ Vinegretta вдень, київський піаніст Ілля Яресько у саксофонному дуеті — живий звук на вечір.
Бренд-шеф Très FRANÇAIS, як і завжди, підготував святкове меню, у якому ви зможете насолодитися устрицями, оригінальними десертами, фуагра, фірмовою качкою тощо. Ми згодні з командою закладу, що гуляти треба так, аби наступні 10 років тепло та з задоволенням згадувати це!
Своїх «прихильників» Très FRANÇAIS, з нагоди свого ювілею, також вирішили порадувати випустивши власну кулінарну книгу рецептів. Там можна буде знайти суто автентичні французькі рецепти від членів команди та друзів Famille Très FRANÇAIS, цікаві історії життєвого шляху до гастрономії.
Читайте також: На музичній хвилі:гурт KADNAY про натхнення, мотивацію та щоденні ритуали
Й окрім підготовки до власного Дня Народження, заклад активно приймає замовлення на новорічні та різдвяні подарунки, печуть різдвяні штолени та шоколадні поліна Buche de Noel, готуються накривати новорічні столи зі святковим меню, яке вже доступне до замовлення. Додати нотку Франції на свій різдвяний стіл зовсім не складно!
Проведіть вихідні яскраво, смачно та дуже très français!