
У Comme Il Faut з’явилося нове літнє меню
У затишному внутрішньому дворику готелю InterContinental Kiev тепер можна насолоджуватися літнім меню від Стефана Вайттінадана.
Цього року шеф ресторану Comme Il Faut Стефан Вайттінадан зробив акцент на комбінації морепродуктів та свіжих сезонних овочів. Гостям закладу варто спробувати злегка обсмажений тунець «Мі Квіт» з томатним соусом, еспума та відвареними бебі-овочами або морські гребінці з пюре із синьої капусти під шафрановим соусом. З перших страв шеф-кухар порекомендує хіт літнього сезону – суп із огірка та домашнього сиру або пряний томатний суп із базиліком, які стануть гарним вибором у спекотну літню погоду.
Крім того, на літній терасі ресторану CommeIlFaut, розташованій у затишному квітучому дворику, можна спробувати нову колекцію освіжаючих коктейлів із сезонними фруктами та соками.
Більше від
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку
- Режисера “Коли Гаррі зустрів Саллі” Роба Райнера та його дружину знайдено мертвими