Ви можете познайомитися з Lorenzo Cogo, «королем міланського street food», наймолодшим шеф-кухарем та ресторатором з Італії. Крім того, в рамках конгресу ви побачите креативний стиль подачі “короля овочів” з Іспанії Sergio Bastard, а також почуєте про мистецтво застосування в гастрономії пива від Christian Milone, шеф-кухаря єдиного ресторану у світі, що отримав зірку Мішлен, не маючи в меню вина .
Ще один спікер – Viviana Varese – розповість усе, що знає про морепродукти та страви з риби. А Errico Recanati, спеціаліст у приготуванні страв з дичини, поділиться досвідом приготування їжі в попелі. Філософія його кухні спирається на народні традиції, які він успадкував від своєї бабусі.
Спеціальним гостем FONTEGRO Ukraine 2015 стане Paolo Marchi – творець кулінарного конгресу Identita, який вже 11 років проходить у Мілані, Нью-Йорку та Лондоні. Київ також відвідає відомий food-фотограф із Бельгії Jean-Pierre Gabriel, який виступить із майстер-класом «Як зробити фотографію, яку хочеться з’їсти». А ось гостем від України стане відомий київський ресторатор Сергій Гусовський.
Медіапартнер заходу – журнал Saveurs.