
Смачна закуска: горіхи зі спеціями
Пікантні горішки послужать чудовою закускою, яка напевно припаде до смаку вашим гостям.
Інгредієнти: 1 яєчний білок; 1/5 склянки цукру; 1/5 ч. л. солі; 1/5 ч. л. чилі-пудри; 1/5 ч. л. меленого запашного перцю; 1/5 ч. л. меленого кмину; 1,5 ч. л. кайенського перцю; 2,5 склянки горіхів.
1. Збийте білок до піни. З’єднайте всі спеції та додайте їх у білкову піну. Засипте в отриману суміш улюблені горіхи (спробуйте використати кілька видів горіхів, наприклад, кешью + волоські + мигдаль) і викладіть у форму для випікання.
2. Запікайте горіхи в духовці близько 15 хвилин за температури 200 градусів. Дістаньте їх, перемішайте лопаткою та знову помістіть горіхи в духовку. Запікайте ще 10 хвилин до коричневої скоринки, після чого знову перемішайте горіхи і відставте убік остигати. Як тільки горіхи охолонуть, вони стануть хрусткими!
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай