На 4 порції: 500 г пасти; 2 зубці часнику, пропущені через прес; 1 цибулина, тонко нарізана; 500 г курячої грудинки, нарізаної шматочками; ? склянки сметани невисокої жирності; 200 г сиру Рікотта (можна замінити на жирний сир); 100 г листя шпинату.
1. Зваріть пасту аль денте (до злегка сироватого стану). Одночасно починайте курки. Злегка обсмажте в маслі часник і цибулю, вийміть їх зі сковороди і покладіть шматочки курки. Обсмажте їх до золотистого кольору.
2.Покладіть часник і цибулю назад у сковороду, додайте сметану, шпинат та рикотту. Додайте сіль та перець за смаком. Тримайте заправку на вогні, доки шпинат не стане м’яким.
3. Викладіть пасту та заправку до неї в тарілку та добре перемішайте. Подавайте одразу ж на стіл.