
Смачна вечеря: паста з куркою та шпинатом
Після важкого робочого дня немає нічого кращого, ніж гаряча та смачна вечеря. Щоб не стояти весь вечір біля плити, спробуйте приготувати швидку пасту з куркою та шпинатом.
На 4 порції: 500 г пасти; 2 зубці часнику, пропущені через прес; 1 цибулина, тонко нарізана; 500 г курячої грудинки, нарізаної шматочками; ? склянки сметани невисокої жирності; 200 г сиру Рікотта (можна замінити на жирний сир); 100 г листя шпинату.
1. Зваріть пасту аль денте (до злегка сироватого стану). Одночасно починайте курки. Злегка обсмажте в маслі часник і цибулю, вийміть їх зі сковороди і покладіть шматочки курки. Обсмажте їх до золотистого кольору.
2.Покладіть часник і цибулю назад у сковороду, додайте сметану, шпинат та рикотту. Додайте сіль та перець за смаком. Тримайте заправку на вогні, доки шпинат не стане м’яким.
3. Викладіть пасту та заправку до неї в тарілку та добре перемішайте. Подавайте одразу ж на стіл.
Більше від
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку
- Режисера “Коли Гаррі зустрів Саллі” Роба Райнера та його дружину знайдено мертвими