
Смачна вечеря: паста з куркою та шпинатом
Після важкого робочого дня немає нічого кращого, ніж гаряча та смачна вечеря. Щоб не стояти весь вечір біля плити, спробуйте приготувати швидку пасту з куркою та шпинатом.
На 4 порції: 500 г пасти; 2 зубці часнику, пропущені через прес; 1 цибулина, тонко нарізана; 500 г курячої грудинки, нарізаної шматочками; ? склянки сметани невисокої жирності; 200 г сиру Рікотта (можна замінити на жирний сир); 100 г листя шпинату.
1. Зваріть пасту аль денте (до злегка сироватого стану). Одночасно починайте курки. Злегка обсмажте в маслі часник і цибулю, вийміть їх зі сковороди і покладіть шматочки курки. Обсмажте їх до золотистого кольору.
2.Покладіть часник і цибулю назад у сковороду, додайте сметану, шпинат та рикотту. Додайте сіль та перець за смаком. Тримайте заправку на вогні, доки шпинат не стане м’яким.
3. Викладіть пасту та заправку до неї в тарілку та добре перемішайте. Подавайте одразу ж на стіл.
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай