
Гала-вечеря з SAVEURS
КУлінарний журнал SAVEURS виступив партнером першої Гала-вечері італійської авторської кухні від бренд-шефа ресторанів “Прага”, ”Montecchi Capuleti та Marlin Сергія Пономарьова. Захід відбувся у ресторані Montecchi Capuleti. Гостям було запропоновано гастрономічну подорож найвіддаленішими куточками Італії. Сергій презентував гостям дегустаційний сет з п’яти страв – спеціалістів різних регіонів Італії: тартар з тунця, салат з качиною грудкою, інжиром, цитрусовим желе та соусом з лісових ягід, телятину у виноградному листі з в’яленими томатами та брюссельською капустою, філе кавові равіолі з телятиною та коньячним соусом і на завершення – фісташковий торт з повітряним мусом та малиновим желе.
Атмосферу розкоші і млості, що панує в залі, підтримували вишукані вина і жива музика.
Більше від
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку
- Режисера “Коли Гаррі зустрів Саллі” Роба Райнера та його дружину знайдено мертвими