UA
RU

Новий тиждень: online-події 12-16 квітня

Редагувати переклад
Під час карантину можна не тільки передивитися улюблені стрічки під час кіномарафону, але й послухати класичну музику, розібратися у моді та віртуально побувати на виставці. До вашої уваги програма онлайн – подій на 12 – 16 квітня.

Онлайн – трансляція записів концерту , Національна філармонія України

22 березня – 30 квітня

киевская филармония

В період карантину Національна філармонія України тричі на тиждень почала транслювати записи концертів нинішнього концертного сезону на своїх офіційних сторінках. Так, 12 квітня на слухачів чекає запис концерту від 18 серпня 2020, який відбувся в рамках фестивалю «Літні музичні промені», де звучали композиції із репертуару оркестру Гленна Міллера у виконанні Біг-Бенду Національного академічного духового оркестру України, диригент — Олексій Вікулов.

Онлайн – лекція «Louis Vuitton — предмет культу, а не аксесуар»,  INVERIUM platform

13 квітня

Зоя Звяніцковська

Легендарний бренд, що випускає товари класу «люкс», завжди підкреслює свою виключність, його речі неможливо придбати оптом чи за знижками. В кампейнах «Louis Vuitton» знімаються зірки, влив і популярність яких не обговорюється. Разом з тим, бренд слідкує за трендами, створює колаборації з марками мас – маркету, поєднуючи класику та актуальність. Більш докладно про люксовий бренд ви дізнаєтесь з онлайн — лекції, яку проводить Зоя Звиняцьківська, – критик та історик моди, авторка книги «InProgress. Fashion in Ukraine since 1991».

Ойлайн – вистава «VIÑO», Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра

13 квітня

театр Лівий берег

В онлайн – форматі білоруський режисер Євген Корняг пропонує глядачам зрозуміти, що собою являє фізичний театр. Замість лінійної розповіді – рухи, жести, емоції. Історії, розказані мовою тіла, ритму та музики.  Назва постанови говорить сама за себе. Спочатку відчуття самотності, яке необхідно чимось заповнити…Ось келих вина, один за одним…Потім охоплює алкогольна ейфорія, вона надає крила і дозволяє зробити те, на що раніше не вистачило б сміливості. І залишається питання, чи є на світі така формула алкоголю, яка здатна назавжди знищити відчуття самотності.

Читайте також: SMALL TALK: MARIA, ВИКОНАВИЦЯ URBAN FLAMENCO

Марафон фільмів до 30 – річчя Незалежності України, Державне агентство України з питань кіно

до кінця липня

кіномарафон до дня Незалежності

Українське кіновиробництво за роки незалежності країни переживало різні стадії. Період спаду було зумовлено відсутністю фінансування з боку держави, доки в галузі не відбулися відповідні реформи для відновлення її розвитку. Глядачі під час «Марафону фільмів» мають змогу обрати улюблені українські стрічки, які вийдуть на екрани кінотеатрів у серпні, до Дня Незалежності країни. Опитування проводиться на сайті Держкіно. Фільми представлені в трьох категоріях: для широкої глядацької аудиторії, авторські та документальні.

Виставковий проєкт «Олег Соколов: колір, музика, слово», Національний художній музей України

17 квітня – 30 травня

Олен Соколов

Відкриття проєкту відбудеться в онлайн — форматі 16 квітня на офіційних сторінках у соціальних мережах NAMU. Виставка Олега Соколова підготовлена  в рамках музейної програми «Клітина» у партнерській співпраці з Музеєм сучасного мистецтва Одеси. На виставці представлено близько 80-ти робіт художника та архівні матеріали, які дозволяють розкрити творчий процес митця. Олег Соколов  працював багато років науковим співробітником в Одеському музеї західного та східного мистецтва, що дозволило йому експериментувати з різними мистецькими формами та залишити після себе вражаючий творчий спадок.

Читайте також: ОТ THE BEATLES ДО МАКСА БАРСКИХ: ПЛЕЙЛИСТ «КОСМИЧЕСКИХ» ПЕСЕН 

Статьи по теме