У грудні ресторану Citronelle виповнюється 10 років. Своїми проектами і філософією вже 10 років створює привабливу атмосферу для обміну флюїдами, пізнання нового, для підтримання й розвитку культурного простору. Ділиться яскравими враженнями, модними ідеями та новими знаннями.
Новий проект ресторану Afternoon Tea – це про естетику, пізнання нового та про проведення часу зі смаком. Ідея запозичити традицію чаювання – Afternoon Tea – прийшла через розуміння важливості робити паузи у насиченій буденності та спілкуватися. У будь-який час, вдома або у ресторані нам усім так потрібні ці хвилини “для себе”. Відволікати свої думки, переключатися на щось нове або просто сповільнитися та насолодитися паузою у оточенні красивих речей.
Серію Afternoon tea було розпочато з зустрічі з Люсі Варнава, що приїхала за запрошенням Марії Дідковської. Люсі – британська експертка з королівського етикету. Англійська шеф-кухарка ресторану з 2-ма розеттами вмісті Ноттінгем. Засновниця кулінарної школи Lucy Varnava Cookery School і єдиних в Британії люксових Гастротурів по старовинним замкам і маєткам Англії.
В Citronelle закуски до Afternoon tea, який традиційно розпочинається щодня о 15:00 подають на традиційній трьохярусній тарілці:
До церемонії пропонуємо Champagne Pierre Morlet, яке ідеально доповнює урочистий настрій чайної традиції. Та за словами Люсі Варнави, саме келих шампанського – необхідний “атрибут” Afternoon tea королеви Єлизавети II.
Вишукана, красива сервіровка столу – неодмінний атрибут церемонії. Afternoon Tea – це завжди єдиний ансамбль в гармонійному поєднанні всіх його елементів. Недоречно використовувати посуд з різних сервізів. Стіл бажано накрити однотонною скатертиною і поставити свіжий букет квітів у красиву вазу.
Читайте також: ЛІНА КОСТЕНКО ЗАЗВУЧАЛА ПО-НОВОМУ