UA
RU

Олександр Педан, Валентина Хомайко, Айна Гассе на благодійному бізнес-сніданку

Редагувати переклад
Ксенія Літвінова та Микола Дацюк, фітнес-тренери, засновники курсу з особистої безпеки в міських умовах СТРУМ та фітнес-студії Factura, провели перший благодійний бізнес-сніданок STRUM BUSINESS ACTIVITY. На заході було відкрито збір на ремонт авто для 242 батальйону 2 роти, яке було пошкоджено під час бойових дій у Бахмуті. Івент розпочався з хвилини мовчання для вшанування пам'яті загиблих у Львові через ракетний обстріл країни-агресора вночі напередодні.

Олександр Педан, Валентина Хомайко, Айна Гассе на благодійному бізнес-сніданку-Фото 1

Для учасників бізнес-сніданку свої двері люб’язно відчинив ресторан класичної грецької кухні у сучасному прочитанні — MIYA. На початку Євген Колкін, представник закладу, розповів гостям історію ресторану, яка розпочалась на островах сонячної Греції. Мія, на честь якої названо заклад, була дочкою мікенського гончара, що мала велике серце та талант до гончарства та кулінарії.

Новий формат STRUM BUSINESS ACTIVITY створено з благодійною та освітньою метою, що дозволяє отримувати корисну інформацію та знання, вести комунікації та дискусії. Цього разу спікерами на заході виступили дві прекрасні self-made жінки: ведуча проєкту «Сніданок Вихідний» на 1+1, співвласниця fashion-бренду, мама 4 дітей — Валентина Хомайко та гештальт-терапевтка, практикуюча консультантка та авторка курсів з психології — Оксана Диптан.

Олександр Педан, Валентина Хомайко, Айна Гассе на благодійному бізнес-сніданку-Фото 2

Олександр Педан, Валентина Хомайко, Айна Гассе на благодійному бізнес-сніданку-Фото 3

Валентина поділилася з гостями корисними правилами для публічного виступу та власною практикою їх застосування. Навички самопрезентації людина починає отримувати ще у дитинстві, знайомлячись з однолітками, але публічні виступи потребують більш значної підготовки, включаючи знання певних лайфхаків. «Будьте завжди чесні з аудиторією та діліться власним досвідом» — зазначила телеведуча. Важливо також привертати увагу слухачів, принаймні кожні 15 хвилин, застосовуючи різні прийоми, на кшталт питань або інших форм залучення. А от що точно не варто робити, то це читати заготовлений текст, адже тоді втрачається експертність спікера в очах аудиторії.

Олександр Педан, Валентина Хомайко, Айна Гассе на благодійному бізнес-сніданку-Фото 4

Олександр Педан, Валентина Хомайко, Айна Гассе на благодійному бізнес-сніданку-Фото 5

Оксана Диптан долучилась до заходу із виступом на тему «Ресурс особистості». Гостям було запропоновано заповнити спеціальні форми, аби дізнатись де кожен з них отримає і де втрачає різні види енергії. «Щасливий — не обіцяй, злий — не приймай рішень» — проста істина, яку варто пам’ятати, зазначила спікерка. Оксана також розповіла про вітальну енергію, яку ми отримуємо, коли закохані, і чому так важливо як для жінок, так і чоловіків мати власне цікаве хобі.

Олександр Педан, Валентина Хомайко, Айна Гассе на благодійному бізнес-сніданку-Фото 6

Олександр Педан, Валентина Хомайко, Айна Гассе на благодійному бізнес-сніданку-Фото 7

Олександр Педан, Валентина Хомайко, Айна Гассе на благодійному бізнес-сніданку-Фото 8

Олександр Педан, Валентина Хомайко, Айна Гассе на благодійному бізнес-сніданку-Фото 9

Олександр Педан, Валентина Хомайко, Айна Гассе на благодійному бізнес-сніданку-Фото 10

Читайте також: БЕЗКОШТОВНА МЕДІА-ПІДТРИМКА ДЛЯ ЖІНОК-ПІДПРИЄМНИЦЬ #OPENCALL

Статьи по теме