(не)втрачене весілля: соціальний проєкт від bæd stories

Редагувати переклад
Бренд baed stories надихнувся історіями пар, які прийняли рішення одружитись під час війни. У якості привітання, бренд подарує 50 комплектів молодятам. Вишуканий напівпрозорий сет, оздоблений мереживом, побудований таким чином, що вигідно підкреслить будь-який типи фігури і підійде на різний розмір (від XS до XL).

(не)втрачене весілля: соціальний проєкт від bæd stories-Фото 1

Війна не закінчилась, війна досі тут. Але чи заміняє вона повністю життя? Ні, вона стала лише його страшною частиною. Окрім цього відбуваються буденні і святкові, особливі і раптові, чарівні і справжні – моменти щодня. Моменти з яких складається наше життя, моменти з яких ми пишемо свою власну історію. Один з таких – це зустріч омріяного кохання, людини, до якої звужується весь твій внутрішній всесвіт, людини, з якою ви разом вирішуєте спільно прожити одне життя на двох.

Ексклюзивну модель бренд подарує в обмін на вашу історію «весілля під час війни» в інстаграмі. Розкажіть про те як ви познайомились, чому закохались, як вирішили одружитись, якою була пропозиція, чи плануєте ви грандіозне весілля після перемоги, а можливо, ви вже відсвяткували? Ваша історія – унікальна, як ваші емоції та спогади. Аби отримати подарунок вам треба зробити пост в основній стрічці, відмітити бренд @baed.stories та @baedstories.ua і додати хештег #baedstories. Кожен учасник отримає номер в особисті повідомлення. 50 отримувачів серед списку усіх охочих будуть обрані за допомогою random.org Історії переможців стануть частиною «спецпроєкту» на сайті бренду, де про них дізнаються люди з усього світу!

(не)втрачене весілля: соціальний проєкт від bæd stories-Фото 2

(не)втрачене весілля: соціальний проєкт від bæd stories-Фото 3

*прийом заявок на участь триватиме до 29.02.2024, переможців буде обрано 01.03.2024.

Статьи по теме