Чоловік говорить: співак Parfeniuk

Майже кожен може продовжити наспів «А ти в моєму серці провела екскурсію…». Автор і виконавець хіта – український співак Parfeniuk напередодні великого туру Україною, він відповів на запитання Marie Claire.

Чоловік говорить:  співак Parfeniuk-Фото 1

Яким повинен бути «справжній чоловік»?

Справжній чоловік — це перш за все про надійність та впевненість у завтрашньому дні. Людина, яка є опорою для своєї сімʼї та близьких людей. Мене оточували саме такі чоловіки по життю, тому у мене були лише гарні приклади для наслідування. Зараз у своїй сімʼї, я прагну бути лише таким чоловіком та завжди покращувати свої якості та розвиватись.

Які життєві уроки дали вам батьки?

Дякую, своїм батькам, що давали мені поради, тільки тоді, коли я цього дійсно потребував. Батьки  вкладали в мене лише найкраще. Такий добряк я через їх виховання та настанови. Найкращий урок — це бути справжнім та щирим, причому протягом всього свого життя. Ще один урок — не втрачати себе та свої мрії. Йти до мети до кінця.

У вас був поворотний момент, після якого можна ділити життя на «до» і «після»?

Мій дебют у шоу бізнесі — це поворотний момент після якого життя поділилось. З простого хлопця-офіціанта у артисти. “До” було добре, а “після” ще краще. Але тут хочу відмітити, що артист — це постійна робота і мені не падає все з неба. Я працюю так само, як людина, яка виконує фізичну роботу. Постійний розвиток у музиці, зйомки, запис пісень, генерація ідей, утримання команди — це навіть не половина того, що кожного дня робить артист.

Що найбільше вас драйвить: в житті, роботі, стосунках?

Банально, але це музика. Вона найпотужніший мій драйвер. Посварився з малою — написав пісню, поганий настрій — включив улюблену платівку. Маю піднесений муд — пишу трек, або слухаю свої старі пісні. Високі позиції у топ-чартах дають поштовх на створення нового. І так по колу, у всіх ситуаціях музика рятує мене і мотивує. 

Як вам здається, ви вже знайшли себе?

Мій найбільший страх, який був у житті: не досягти того, про що мріяв, будучи дитиною. Ось ці всі, десь наївні, десь дуже важливі точки для досягнення своїх цілей. В цей момент, я на всі 100% відчуваю, що я закрив цей гештальт. Я на своєму місці і не тільки досяг того, чого надумав малим, але і поставив купу нових цілей. Я зрозумів, що можу більше! Музика — це стиль мого житті і я точно знайшов у ній себе.

Якими критеріями ви вимірюєте успіх?

Успіх — це здатність до самоаналізу. Коли ти не лише у топ-чартах, але я працюєш над усіма своїми косяками, бо ніхто з нас не ідеальний. Цифри та аналітика — це повітря, якщо ти далі не працюєш над собою. Багато людей можуть стати популярними та мати мільйони переглядів, але тримати цю “планку” та бути цікавим, розвиватись, це і є успіх. Не зазнаватись та бути простим, теж відніс би сюди.

Чоловік говорить:  співак Parfeniuk-Фото 2

Як виглядає ваш стандартний день?

Мій ранок починається з вінілового програвачу та улюблених платівок. Це моя своєрідна медитація,через яку генерую енергію на день, ловлю натхнення та жагу до життя. Ну а потім вже вся рутина та біжу у свої щоденні справи. Обовʼязково, у 24-ох годинах, я знаходжу час на дзвінок батькам та години на свою сімʼю. У більшій мірі день зайнятий роботою та творчістю.

Які якості партнера для вас важливі?

Можливо, це і неправильно, але я розумію, що важливі якості партнера дуже тотожні з моїми. Доброта — це перше і найважливіше для мене. Страшенно не люблю злих людей, не розумію, як вони можуть жити це життя на повну. Бути злими — не цікаво та віднімає ваш ресурс. Не менш важливо для мене, надійність та розум. З освіченими людьми ти рефлексуєш та розвиваєшся. Я люблю, коли з людиною можна годинами спілкуватись на різні теми.

Яка людина ніколи не буде з вами поруч?

Я б назвав цю якість трішки ефемерним словом — різний вайб. Мені здається на ментальному рівні, зазвичай, зрозуміло твоя це людина чи ні. Не моє, це коли у житті вам складно, навіть у звичному діалозі. Ніколи не повʼязую своє життя з нещирими особами. Ні в роботі, ні в щоденному спілкуванні. Для мене трушність, вона понад все, коли ти дивишся на людину, а вона “душенька”.

Яка матеріальна річ – найцінніша для вас та чому?

Ніколи матеріальні речі не несли для мене потужної цінності. Звісно, я поважаю все, що маю, але це не найважливіше у моєму житті. Матеріальне зараз є, завтра його немає. Нещодавно у мене народилась донечка, тому найбільша цінність для мене зараз — це моя сімʼя. А матеріальне, це плоди моєї праці. Але без своїх людей поруч, цього всього не було, банально не було мотивації для звершень.

Що ви ввржаєте в житті найбільш важливим? Що найменш важливим?

Найбільш важливим вважаю, прожити це життя так, як тобі хочеться, без сторонніх думок інших. Скільки спілкуюсь з людьми, які дивляться на життя вже крізь призму пройдених років, всі жалкують, що прожили це життя так, як хотів хтось інший, а не вони.

Найменш важливим — нервувати!

Який антивоєнний твір ви вважаєте геніальним?

Чомусь, спала на думку пісня Lely45 — “Спробуй купи мене”. Глибока та сенсова робота з крутезним саундом, яка точно достукується до суспільства.

Читайте також: «МУЗИЧНИЙ ПРОГНОЗ»: DANTES, MONATIK, МАКС БАРСЬКИХ, MBREEZE, BLOOM TWINS ТА ІНШІ 

Статьи по теме