UA
RU

«А тепер усе інакше»: O.TORVALD зняли карантинний кліп з Alyona Alyona, Jerry Heil, Время и стекло та іншими

Редагувати переклад
Разом з українськими зірками O.TORVALD записали кавер та зняли кліп в умовах карантину. 

«А тепер усе інакше»: O.TORVALD зняли карантинний кліп з Alyona Alyona, Jerry Heil, Время и стекло та іншими-Фото 1

Сьогодні рок-гурт O.Torvald презентував пісню та кліп «А тепер усе інакше», яка є кавером на гурт АкваВіта. Музика та частково текст були змінені Женею Галичем, аби пісня стала більш актуальною у нинішні часи.

Читайте також: Love Affair: нова музика для вашого літа

У мене вже давно було бажання зробити кавер на цю пісню, а в умовах карантину це якраз стало «у тему». Навколо суцільний безлад, абсолютне нерозуміння того, що на нас чекає завтра. Люди в постійному стресі та негативі. Залишається іронічно стібатися. Ми трохи переробили текст, переписали музику, та попросили наших друзів записати відео для кліпу. Це проста, весела, трохи стьобна пісня і ми отримали величезне задоволення, коли її записували. Що з цього вийшло – можете вже оцінити на Ютубі та музичних платформах,

— коментує Женя Галич.

«А тепер усе інакше»: O.TORVALD зняли карантинний кліп з Alyona Alyona, Jerry Heil, Время и стекло та іншими-Фото 2

Глядачі у відео також можуть побачити друзів гурту та українських зірок, серед яких: Надя Дорофеєва, Позитив, Дантес, Володимир Остапчук, Pianoboy, Alyona Alyona, Alina Pash, Jerry Heil, Юля Юріна (YUKO), Міла Єрємєєва, Дрофа, Олександр Положинський, Максим Сердюк, INGRET, Diezel, KRUTЬ, The Hypnotunez, KADNAY, Іван Марунич. 

Нагадаємо, що 18 липня O.Torvald зіграють вертикальний концерт у Києві. На ньому гурт виконає пісні, які не грав вже багато років.

Статьи по теме