Яке літо без Апероль Шприц? З нами погодилися топові українські бармени та поділилися своїми улюбленими рецептами алкогольного напою.
Бар-менеджер The Fitz [Odesa]
Склад
Приготування:
Змішати інгредієнти у винному келиху з льодом, додати свіжу полуницю, листя базиліку та суміш меленого перцю.
Бар-менеджер The Roastery [Odesa]
Склад
Приготування:
Заповнити келихи флюті колотим льодом і змішати у ньому всі інгредієнти. Прикрасити часточками свіжого кумквату.
Читайте також: ЛІТО І АЛКОГОЛЬ: ЯК ПРАВИЛЬНО ПИТИ ПІД ЧАС спеки?
керуюча Bella Vermuteria [Odesa]
Склад
Приготування:
У охолоджені келихи опустити брилу льоду, додати інгредієнти та прикрасити часточкою свіжого апельсину або апельсиновою цедрою.
Менеджер бару Boffo Gallery Bar
Склад
Приготування:
Змішати інгредієнти в келиху, додати колотий лід та Prosecco, прикрасити оливкою та декількома листочками свіжої зелені.