sapık oğlana ters reaksiyon işlemez herkesin hayalinde porno kendine özgün ve istediği kriterlerde bir kadın brazzers profili vardır bu kadın sizin düşündüğünüz kadın şemalarından sikiş çok daha kaliteli bedene fiziğe ve amcığa sahiptir porno ve diğerlerinden çok daha farklı bir yapıya porno izle sahip kadınların iyisinden anlayan bir ayı sex izle gibi körpe güzel bir kızı bularak kendine porno manita yapan adam onu kendi evine atarak dışarıya porno film adım bile atmasına izin vermez maço tavırlarıyla genç twitter porno kızı adeta kendisine köle etmiş olan adam seks video sabahları kalkarak maniasını öperek uyandırmadan daha türkçe porno ileri boyuta taşımak ister ve güne taze kaşar gibi lezzetli 19luk kızın amcığını okşayarak başlar

    Ексклюзивно до 10-річчя ресторан Citronelle створив шампанське Blanc de Blancs з віньєроном із Шампані зі 150-річною історією.

    Вино-свято, вино-карнавал, вино-емоція! Це найбільш «живий» з усіх напоїв – символ наших сподівань на щастя й удачу. Його неприборканий характер спонукає нас забути про повсякденність, кружляє легкою веселістю, налаштовує на безтурботний лад.
    
    
    citronelle 1

    «2 роки тому ми разом з Еріком Морле представили для Citronelle чотири види шампанського. А нашою ювілейною зіркою стало Champagne Blanc de Blancs, Pierre Morlet. Його тонкий аромат білих квітів та фруктів: сливи, персика, абрикоса закохує з першого ковтка», — говорить Марія Дідковська.

    Blanc de Blancs – вино, що створюється лише з одного сорту винограду «шардоне», його цінник завжди вищий, ніж у звичайного шампанського. Основна причина полягає в тому, що шардоне — найдорожчий сорт у Шампані. Тут мало виноградників шардоне, і з одного сорту винограду важче створити шампанське.

    Це вино з рідкісним елегантним характером, випущено лімітованою серією. І зараз у вас є унікальна можливість продегустувати цей раритетний напій в Citronelle.

    «Ми створили чудове шампанське. Це вино майбутнього. З ним ви можете достойно відсвяткувати свій 10-річний ювілей», — коментує Ерік Морле.

    Таємниця особливого смаку шампанського Pierre Morlet — органічне виробництво й особливі методики культивування. Тут усе роблять вручну, що надає продукту більшої цінності.

    citronelle 6

    citronelle 2

    citronelle 9

    citronelle 11

    Pierre Morlet — невеликий і незалежний шампанський Дім, що робить його особливо цікавим для поціновувачів цього благородного напою. Його виноградники межують з плантаціями таких відомих виробників, як Krug, Veuve Clicquot-Ponsardin, Bollinger і Mumm, а керівник Ерік Морле є одним із останніх виноробів регіону, який особисто здійснює ассамбляж світлих вин тільки першого пресування. Саме тому зоряні й імениті сусіди не приймають остаточного рішення з приводу смаку їх вина, не радячись з месьє Морле. Вони називають його своїм головним «носом».

    Цікаво, що до того, як почати займатися виробництвом шампанського, родина Морле вирощувала троянди з 1883 року в Шато де Версаль. Саме вони відкрили особливий старовинний сорт плетучих троянд inermis morletti, листя яких взимку стає яскраво-червоного кольору.

    Марія Дідковська: «Французи вважають цілком нормальним пити шампанське вранці. І якщо ви збираєтеся продовжувати за обідом і вечерею, ми рекомендуємо: вранці – Pierre MorletСhampagne, Blanc de Blancs, вдень –  Pierre Morlet Cuvee Suivie 1er Cru Brut, а мілезим Pierre Morlet Cuvee Millesime 1er Cru 2011 Brut – за вечерею з друзями».

    citronelle 2

    citronelle 10

    citronelle 8

    citronelle 7

    citronelle 4

    citronelle 5

    citronelle 3

     «Ернест Хемінгуей якось сказав: «Скільки б грошей у мене не було, я не знаю кращого способу їх витратити, ніж на шампанське». Здається, додати тут нема чого, хіба що ще трохи шампанського до келиха!

    Фото надала прес-служба

    Понравилась статья? Оцените:
    1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
    Загрузка...
    Статьи по теме