
Як пройшла вечеря BVLGARI у ресторані «Маяк»
Напередодні 8 березня відбулася закрита вечеря-презентація колекцій Serpenti та B.zero1 від бренду BVLGARI у ресторані “Маяк” на Дніпрі.
Меню вечора розробив шеф-кухар ресторану – Олександр Абрамов, а вишуканість смаку гостей чудово підкреслило шампанське Veuve Clicquot.
Особливістю вечора стала шоу-подача ювелірних прикрас, про які розповіла докладніше директором київського бутика BVLGARI Олександра Ходус.
Першою було презентовано колекцію B.zero1.
На порозі нового тисячоліття, Bvlgari виявив світові прикрасу у вигляді спіралі – кільце B.zero1. Його архітектурний дизайн, що нагадує давньоримський Колізей, гідний сучасних арт-інсталяцій і втілює творчу безстрашність Bvlgari. Цього року будинок святкує 20-річчя легендарної колекції, яка неодноразово доповнювалася, незмінно залишаючись бестселером.
В основі дизайну другої, з презентованих колекцій, Serpenti – образ шляхетної змії з її гіпнотичним поглядом. Цей легендарний мотив, представлений безліччю інтерпретацій, став невід’ємним елементом чарівної та багатогранної колекції.
Партнером вечора з флористики стала компанія FIORI (fiori.ua), відома своїми роботами з міжнародними брендами у сегменті люкс у всьому світі. Презентація прикрас BVLGARI поєднала воєдино знаменитий бренд із високим флористичним мистецтвом, а особлива подача підкреслила стиль найкращих колекцій.
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай