UA
RU

“Огляд вінілової колекції Євгена Кібеця”, — Влад Фісун, діджей та музичний експерт

Редагувати переклад

Цієї весни на Радіо Аристократи з’явилося нове шоу 33/45, присвячене культурі вінілу. Серед гостей захоплені меломани, музиканти, блогери, представники креативного класу.  Ведучий та співавтор проєкту, добре знайомий меломанам України діджей і музичний експерт  — Влад Фісун. 

“Огляд вінілової колекції Євгена Кібеця”, — Влад Фісун, діджей та музичний експерт-Фото 1

Спеціально для читачів Marie Claire щотижня Влад Фісун буде відбирати найкращі музичні та колекційні видання з 33/45 та занурювати у світ вінілової культури, для всіх зацікавлених.

****

Пластинки — це вже не актуальний тренд, а домашній мейнстрім. Наше шоу не поклоніння носію, а все найцікавіше в колекціях відомих людей.

Читай также: Кэти Холмс поделилась редкими фото своей дочери Сури в день ее рождения 

Гість прем’єрного випуску — Євген Кібець, проактивний концертний промоутер Happy Music Group, який мандрує за музикою по світу на фестивалі і концерти. В минулому один з організаторів Kyiv Music Fair, найбільшого вініл-маркету, що існує і понині.

Колекція Євгена — це вже не джерело, а музей сучасного мистецтва на вінілі. Тут є артефакти, раритети, гідні загального огляду. Женя цілеспрямовано колекціонує автографи на пластинках.

Зрозуміло, шоу 33/45 не виставка, а програма про особисте, тому до нас приносять не най-най екземпляри, а близькі власникові з яких-небудь суб’єктивних причин.

Одна з найбільш особистих — платівка гурту Blue October, який Женя привозив до Києва. Власне, тоді і отримав автографи всієї групи на конверті.

Самий крутий автограф в колекції, на мою думку, дістався на концерті віртуоза Джеймі Каллума. А як саме — послухайте в шоу .

Моя особиста заздрість не витримала на артисті, раніше відомому як Prince. А ще це найіронічніша композиція за цей вечір. Пропоную подивитися, як в 1995 році це було зіграно, як в театрі, на VH1 Fashion and Music Awards

Приємного перегляду!

Статьи по теме