UA
RU

Пісня українського музиканта Cape Cod стала саундтреком серіалу «Беверлі-Хіллз, 90210»

Редагувати переклад
Американський серіал та пісня українського електронного музиканта — чудова комбінація. 

Пісня українського музиканта Cape Cod стала саундтреком серіалу «Беверлі-Хіллз, 90210»-Фото 1

Минулої п’ятниці відбулася прем’єра заключної серії перезапущеної франшизи культового серіалу 90-х «Беверлі-Хіллз, 90210» на каналі FOX. В одному з епізодів прозвучала пісня «Sunsay» українського електронного проекту Cape Cod.

Читайте також: Фанаты «Беверли-Хиллз» о продолжении сериала и любимых героях

Пісня була написана спільно з ірландським блюзовим вокалістом Річардом Фаррелом і стала головною темою альбому «Echoes», який отримав звання одного з найкращих українських релізів минулого року. А сам проект був нагороджений премією Jagermeister Music Awards в номінації «Кращий електронний проект року».

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Maksym Sikalenko (@cape_cod)

Вперше молодіжний серіал «Беверлі Хіллз, 90210» (Beverly Hills, 90210) вийшов на телеекрани в 1990 році. Журнал «Entertainment Weekly» помістив шоу на 20-е місце в списку «100 кращих телевізійних шоу за останні 25 років». Також серіал потрапив на 15-ий рядок у топі «25 кращих музичних тем за останні 25 років». Крім того журнал «TV Guide» помістив серіал на друге місце в списку «Кращих серіалів про школу».

Cape Cod фото

Cape Cod

Cape Cod — електронний проект київського саунд-продюсера і музиканта Максима Сикаленко. Не так давно побачив світ спільна композиція Cape Cod і Джамали «Крок», що розповідає про закоханість і відчуттях, які дарує це почуття.

Статьи по теме