Корисні лайфхаки для всіх, хто давно хотів відмовитись від спиртного, але не знав як.
Можливо, Блейк Лайвлі не п’є, але вона все одно любить відвідувати вечірки. Актриса нещодавно обговорила з репортерами своє рішення не вживати алкоголю.
«Я не п’ю, тому що мені не подобається ефект від алкоголю, але мені подобається бути частиною веселощів. Мені подобається бути соціальним. Мені подобається, коли люди збираються разом”.
Її особистий досвід допоміг їй створити бренд Betty Buzz, представлений п’ятьма напоями з різними смаками, які можна змішувати з алкоголем, але краще все ж таки вживати окремо.
У лінійці представлені всі найпопулярніші смаки: від лимона, імбирного пива і грейпфрута до класичної содової.
«Коли ми вперше почали говорити про цю компанію, багато хто питав, як ми збираємося пояснювати цю ідею, бо я не п’ю, а напої, очевидно, потрібно міксувати з алкоголем. Чи маю я достатній досвід, щоб говорити про щось подібне. Я відповіла, що очевидно володію, тому що я люблю різні уподобання, і це найважливіше”.
Зірка “Пліткарки” розповіла, що вона часто виступає на вечірках як міксолог, незважаючи на те, що її чоловік Раян Рейнольдс має власний бренд джину. Вона часто робить напої для інших, але набагато складніше створити щось для себе.
Читай також: Співачка Лорд продемонструвала новий beauty-тренд для довгого волосся
Лайфхак, який рекомендує Блейк – додавати одну або дві краплі алкоголю, якби ви робили біттер.
«Так ви додасте смаку, але це не дозволить вам випробувати все те, що зазвичай відчуваєте під впливом алкоголю. Хіба що смаковий досвід. Але надто багато спиртного додавати не потрібно”, — додала акторка, відповівши, що подібні напої вона порекомендувала б лише тим, хто відмовляється від алкоголю свідомо, а не через відновлення після залежності.
Лайвлі також порадила використати трохи лікеру, щоб змочити край склянки перед тим, як солити її – як з текілою для “невинної” маргарити.
“Це змусить сіль залишитися мовою, але насправді ви не отримуєте справжнього вмісту алкоголю”, – розповіла Блейк. “Ви просто почнете краще відчувати смак”.