Презентація нового меню “Інь & Янь”: кулінарні експерименти та гармонійний баланс смаків
02 февраля 2024, 08:59
Ресторан Boho знов здивував своїми кулінарними експериментами. Цього разу шеф ресторану Денис Новохацький запросив своїх гостей у подорож океаном новаторських поєднань, адже нове “Інь & Янь” меню є втіленням унікального підходу, де зіштовхуються схід та захід, лід та полум’я, жіноча та чоловіча енергії.
Ідея шефа полягає в тому, щоб створити гармонійний баланс між суперечливими смаками та кухнями. В меню ви знайдете поєднання різних інгредієнтів та технік приготування, що дозволяє розкрити унікальні смаки та протиріччя кожної страви. Головною метою було створити меню таким чином, щоб кожна східна страва мала свій західний аналог, тим самим ресторан об’єднує поціновувачів обох культур та кухонь в одному місці. Наприклад, гість може обрати різотто з білими грибами та лисичками, а його супутник віддасть перевагу рису по-тайськи з куркою та креветкою.
Протягом дегустації гості насолоджувались не тільки стравами, а й чарівним вокалом та грою Артема Мурача та народними танцями східних красунь.
Предыдущая статья
55 гостей дізналися свою групу крові на презентації прикрас, що рятують життя, від ZARINA та ДонорUA
Статьи по теме