Запускаємо “смачну” рубрику з одним із найяскравіших та харизматичних кулінарних експертів України, – Євгеном Клопотенко.
Сьогодні я хочу розповісти вам про одну прекрасну закуску – кабачку в паніровці. Це дуже крутий рецепт. Особливо коли ви дивитеся телевізор або просто хочете зробити якісь закуски на велику компанію. Готувати їх так само легко, як кабачки в клярі, ще простіше. Приємний хрускіт панування і легка кислинка лимона, напевно, сподобається вам і вашим близьким, тому дуже раджу приготувати велику порцію.
Кухня: європейська
Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Читайте також: РЕЦЕПТ ХУМУСУ ЯК З КОХАНОГО РЕСТОРАНУ
Готувати це просто!
Фішка цієї страви в тому, що панування буде готове у той час, як кабачки всередині залишаться напівсирими. Не бійтеся, кабачки можна їсти і сирими. Вони дуже класні та цікаві на смак. А якщо зробити їх у хрумкій паніровці — вийде дуже цікава структура. Раджу взяти до них будь-який соус і мачити в нього ці кабачкові палички. Хоча, в принципі, вони добрі і без соусу. Лимон, кріп і паніровка – для мене це ідеальне поєднання, до якого більше нічого не потрібно.