Закрити
UA
Життя

Рецепт дня від Євгена Клопотенка: лимонад із ревеню

Поділись:

Спека продовжується, а тому давайте поповнимо колекцію освіжаючих напоїв.

posts-to-db-Фото 1

Євген Клопотенко пропонує приготувати найсмачніший лимонад з ревеню на основі однойменного сиропу. Його кислуватий смак якнайкраще вгамує спрагу.

posts-to-db-Фото 2

Як приготувати лимонад?

Кухня: Європейська

Час підготовки: 10 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

  • ревінь – 500 г
  • цукор – 500 г 
  • вода – 1 л
  • кардамон – 4 зернятка
  • сік лимона (двох середніх)
  • лимон – 1 шт. (для прикрас)

Читайте також: РЕЦЕПТ ДНЯ ВІД ЄВГЕННЯ КЛОПОТЕНКА: ОЛАДКИ З КАБАЧКОВ З БАНАНОМ

Лимонад з ревеню: покроковий рецепт

  1. Очищений ревінь наріжте брусочками по 2 см і покладіть у каструльку з цукром та водою. Після закипання зменшіть вогонь та проваріть 20 хвилин. Потім остудіть.
  2. У готовий сироп додайте ще 500 мл води та сік 2 лимонів. Можна використовувати як їдальню слабогазовану воду, так і воду без газу. За бажанням додайте в лимонад ще трохи цукру. Прикрасьте лимонад нарізаними кружальцями лимона.

Готувати це просто!