Головна/Життя/Рецепт дня від Євгена Клопотенка: лимонад із ревеню Спека продовжується, а тому давайте поповнимо колекцію освіжаючих напоїв.
Євген Клопотенко пропонує приготувати найсмачніший лимонад з ревеню на основі однойменного сиропу. Його кислуватий смак якнайкраще вгамує спрагу.
Як приготувати лимонад?
Кухня: Європейська
Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
- ревінь – 500 г
- цукор – 500 г
- вода – 1 л
- кардамон – 4 зернятка
- сік лимона (двох середніх)
- лимон – 1 шт. (для прикрас)
Читайте також: РЕЦЕПТ ДНЯ ВІД ЄВГЕННЯ КЛОПОТЕНКА: ОЛАДКИ З КАБАЧКОВ З БАНАНОМ
Лимонад з ревеню: покроковий рецепт
- Очищений ревінь наріжте брусочками по 2 см і покладіть у каструльку з цукром та водою. Після закипання зменшіть вогонь та проваріть 20 хвилин. Потім остудіть.
- У готовий сироп додайте ще 500 мл води та сік 2 лимонів. Можна використовувати як їдальню слабогазовану воду, так і воду без газу. За бажанням додайте в лимонад ще трохи цукру. Прикрасьте лимонад нарізаними кружальцями лимона.
Готувати це просто!