Найкращі шеф-кухарі турецького комплексу Gloria Hotels & Resorts прилетіли до України, щоб порадувати гостей смачною вечерею за спеціально розробленим меню. Керував командою відомий у всьому світі кулінар та бренд-шеф Gloria Hotels Фахір Теллі.
Відкриттям проекту GloriaChefs 2016 стала гала-вечеря, яка відбулася у вівторок, 22 березня. У меню вечора увійшли страви зі східним характером: м’ясо омара з мармеладом з айви та пармською шинкою, суп Blackforest з трюфелями та пирогом, мандаринове граніті, бон філе з кістковим мозком та кремовим соусом з горгонзоли, а на десерт – тепле каштан .
Затишну та безтурботну атмосферу вечора підтримував віртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT.