Закрити
UA
Життя

Сезон турецької високої кухні в REEF sea.food.community

Поділись:

Цього тижня у київському ресторані REEF sea.food.community відбулося відкриття сезону турецької високої кухні – Gloria Chefs 2016.

12744488_1112029638848608_6180322602147339769_n-e1458138429469

Найкращі шеф-кухарі турецького комплексу Gloria Hotels & Resorts прилетіли до України, щоб порадувати гостей смачною вечерею за спеціально розробленим меню. Керував командою відомий у всьому світі кулінар та бренд-шеф Gloria Hotels Фахір Теллі.

Відкриттям проекту GloriaChefs 2016 стала гала-вечеря, яка відбулася у вівторок, 22 березня. У меню вечора увійшли страви зі східним характером: м’ясо омара з мармеладом з айви та пармською шинкою, суп Blackforest з трюфелями та пирогом, мандаринове граніті, бон філе з кістковим мозком та кремовим соусом з горгонзоли, а на десерт – тепле каштан .

Затишну та безтурботну атмосферу вечора підтримував віртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT.

RRD_3195

Мутлу Сагсозлу, Руслан Шибаєв, Фахір Теллі, Сергій Протишевський, Шахін Сенаї