“Утро ДОМа” – ранкова, щоденна програма на телеканалі “ДОМ”, де кожного дня телеведучі Костянтин Октябрський, Анастасія Касілова, Анна Кузіна та Костянтин Войтенко зустрічають в будинку проєкту цікавих гостей: від зірок шоу-бізнесу до провідних спеціалістів із різних галузей. Обговорюють та розказують про важливі та цікаві події, історії сучасних українців і не тільки.
Що може бути краще запеченого лосося? Тільки лосось гриль під пікантним соусом. Червона ікра та вершки створюють легкий смак та ідеально підкреслюють ніжне м’ясо лосося.
Для приготування лососю у вершково-ікорному соусі знадобиться:
Стейки лосося – 2 шт. (близько 500 (п’ятсот грам))
Ікра червона – 40 грам
Вершки 20% – 100 грам
Вершкове масло – 50 грам
Оливкова олія – 30 грам
Розмарин – декілька гілочок
Кінза – декілька листочків
Перець чилі – половина
Лимон – 1 шт.
Перець розе
Білий перець
Сіль
Рецепт лосося-гриль у вершково-ікорному соусі:
1. Стейки поперчіть, посоліть, змастіть оливковою олією. Обсмажте до готовності на сковороді з обох боків. Збризніть лимонним соком.
2. Для приготування соусу: додайте в сотейник вершкове масло,залийте вершки та нагрійте. Коли маса загусне, додайте ікру і відразу зніміть з вогню.
3. Підпаліть розмарин. Розкладіть на готові стейки та накрийте тарілкою.
4. При подачі полийте рибу вершково-ікорним соусом. Прикрасьте долькою лимона, перцем чилі, листочками кінзи.
” Утро ДОМа ” – ранкова, щоденна програма на державному телеканалі “Дом”, де кожного дня телеведучі Костянтин Октябрський, Анастасія Касілова, Анна Кузіна та Костянтин Войтенко запрошують у гості артистів, зірок шоу-бізнесу, спортсменів, науковців, лікарів та й загалом цікавих персон, яким є що розказати, та обговорити найбільш актуальні та цікаві події в Україні та світі.
Смачного!