Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-кухаря телевізійного шоу «Утро ДОМа»
Запечений сибас, дорадо, скумбрія із соусом “Сальсаверде”
Для приготування запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом «Сальсаверде» знадобиться:
Сібас — 1 шт.
Дорадо — 1 шт.
Скумбрія — 1 шт.
Кріп –декілька гілочок
Петрушка
Кінза
Лимон — 1 шт.
Часник — 1 зубчик
Лавровий лист — 3 шт.
Оливкова олія — 100 грам
Каперси (бутони) – 12 шт.
Базилік
Винний оцет
М’ята
Італійські трави
Білий перець
Сіль
Рецепт запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом “Сальсаверде”:
1. Кожен вид риби приправте спеціями. Наповніть різною зеленню, додайте лавровий лист, лимон. Змастіть оливковою олією.
2. Запікайте в духовці за температури 220 градусів до готовності.
3. Для приготування соусу “Сальсаверде”: помістіть у блендер усі зелені інгредієнти, додайте оливкову олію, винний оцет. Збийте до кремової суміші.
4. Запечену рибу подавайте із соусом “Сальсаверде” та дольками лимона.
» Утро ДОМа « – ранкова, щоденна програма на державному телеканалі «Дом», де кожного дня телеведучі Костянтин Октябрський, Анастасія Касілова, Анна Кузіна та Костянтин Войтенко запрошують у гості артистів, зірок шоу-бізнесу, спортсменів, науковців, лікарів та й загалом цікавих персон, яким є що розказати, та обговорити найбільш актуальні та цікаві події в Україні та світі.
Смачного!