UA
RU

«Ті, хто бажають моєї смерті» — вийшов трейлер нового фільму з Анджеліною Джолі

Редагувати переклад

Останнім часом про володарку премії «Оскар», найуспішнішу сучасну акторку в жанрах пригодницьких бойовиків заведено говорити лише в контексті її розлучення із колишнім коханцем та чоловіком Бредом Піттом. Ось, Джолі продає на аукціоні картини Вінстона Черчилля, яку одного разу подарував їй безтями закоханий у неї актор, а ось, вже жінка подає позов щодо домашнього насилля зі сторони Пітта. 

«Ті, хто бажають моєї смерті» — вийшов трейлер нового фільму з Анджеліною Джолі-Фото 1

Пропонуємо на сьогодні зосередитися на акторській кар’єрі Анджеліни, та дізнатися, що новенького відбувається в її творчому та професійному житті. У новій картині «Ті, хто бажають моєї смерті» Джолі з’являється в антигламурному образі жінки, яка звикла рятувати кожного дня десятки, а то й сотні життів. Героїчні ролі — давня пристрасть Анджеліни Джолі, а ось наскільки вдало вона змогла передати образ пожежниці Ханни можна побачити в українських кінотеатрах вже за місяць. 

Дата старту в Україні: 06.05.2021 

Студії: Warner Bros. Pictures  

Жанр: Трилер 

Режисер: Тейлор Шерідан  

Актори: Ніколас Голт (франшиза «Люди Ікс», «Дедпул 2»), Анджеліна Джолі («Чаклунка: Повелителька темряви», «Турист»), Джон Бернтал («Аутсайдери», «128 ударів серця»), Ейдан Ґіллен («Богемна рапсодія») Торі Кіттлз («Падіння Олімпу», серіал «Доктор Хаус») та інші. 

Композитор: Браян Тайлер (франшиза «Форсаж», «Месники: Ера Альтрона») 

Володарка премії «Оскар» Анджеліна Джолі грає роль пожежниці Ханни. Жінка не може отямитись після загибелі трьох підлітків, яких не змогла врятувати під час лісової пожежі. Одного дня Ханна зустрічає 12-річного хлопчика, котрий потрапив у біду. Для нього вона стане єдиним порятунком. 

Статьи по теме