
Вечеря на честь 200-річчя Veuve Clicquot Rosé
На закритій вечері у столичному ресторані Comme Il Faut готелю InterContinental Kyiv редактори українського глянцю, дизайнери та селебріті відсвяткували 200-річчя відомого шампанського Veuve Clicquot Rosé.
Поява світ рожевого шампанського Veuve Clicquot Rose в історичному контексті було вчинком винятково сміливим, що буквально вимагало творчого підходу. У 1818 році мадам Кліко змішала червоне вино регіону Бузі, Шампань із власним шампанським, і на світ з’явився особливий напій ніжного відтінку та тонкого вишуканого смаку, який вже протягом 200 років не виходить із моди. Цього року у всьому світі відзначають ювілей рожевого шампанського, і українська столиця не стала винятком.
Олена Бурба
Стефан Вайттінадан та Олена Заєць
Іван Бачурін
На початку листопада у київському ресторані Comme Il Faut, що знаходиться в InterContinental Kyiv, відбулася святкова вечеря при свічках. На нього були запрошені редактори провідного українського глянцю, дизайнери одягу та селебріті. Романтичне оформлення столу у фірмових рожево-оранжевих відтінках, що надихає екскурс в історію Veuve Clicquot Rosé від відомого сомельє та бренд-посолька Moet Hennessy Івана Бачуріна та майстер-клас від шеф-кухаря ресторану Comme Il Faut Стефана Вайттінадана шампанським – всі ці складові склалися виключно насичений вечір, який пройшов у теплій дружній атмосфері. Серед гостей були помічені Василіса Фролова, Кароліна Ашіон, Олена Бурба, Ліліт Саркісян та інші.
Василіса Фролова
Кароліна Ашіон
Вікторія Худзик
Олена Бурба
Костянтин Путіленко
Ліліт Саркісян
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай