Поява світ рожевого шампанського Veuve Clicquot Rose в історичному контексті було вчинком винятково сміливим, що буквально вимагало творчого підходу. У 1818 році мадам Кліко змішала червоне вино регіону Бузі, Шампань із власним шампанським, і на світ з’явився особливий напій ніжного відтінку та тонкого вишуканого смаку, який вже протягом 200 років не виходить із моди. Цього року у всьому світі відзначають ювілей рожевого шампанського, і українська столиця не стала винятком.
Олена Бурба
Стефан Вайттінадан та Олена Заєць
Іван Бачурін
На початку листопада у київському ресторані Comme Il Faut, що знаходиться в InterContinental Kyiv, відбулася святкова вечеря при свічках. На нього були запрошені редактори провідного українського глянцю, дизайнери одягу та селебріті. Романтичне оформлення столу у фірмових рожево-оранжевих відтінках, що надихає екскурс в історію Veuve Clicquot Rosé від відомого сомельє та бренд-посолька Moet Hennessy Івана Бачуріна та майстер-клас від шеф-кухаря ресторану Comme Il Faut Стефана Вайттінадана шампанським – всі ці складові склалися виключно насичений вечір, який пройшов у теплій дружній атмосфері. Серед гостей були помічені Василіса Фролова, Кароліна Ашіон, Олена Бурба, Ліліт Саркісян та інші.
Василіса Фролова
Кароліна Ашіон
Вікторія Худзик
Олена Бурба
Костянтин Путіленко
Ліліт Саркісян