Світле свято Великодня – це неодмінно гарна погода, смачні паски та фарбовані яйця.
Вся продукція “Волконського” готується виключно із високоякісних продуктів. Наприклад, використовується натуральне вершкове масло, сметана, вершки та молоко, якісні яйця, борошно вищого гатунку, сухофрукти, горіхи, апельсинова цедра. Пекарі та кондитери не використовують маргарин, пальмову олію, віддушки, ароматизатори, консерванти, яєчні порошки та суміші.
Отже, що ж пропонує «Волконський» на Великдень:
Традиційна паска (550 г, 295 грн) – помірної насолоди.
Набір з 3 міні-пасок (3 х 175 г, 300 грн).
Шоколадний панеттон з горіховим пралином (500 г, 325 грн). Панеттоне – типове міланське пасхальне або новорічне частування, все більш популярне у нас.
Пандоро (575 г, 345 грн), дослівно з італійського «золотого хліба», солодкий виріб із тіста з додаванням сухофруктів та горіхів.
Маковий пиріг з вишнею та журавлиною (470 г, 155 грн).
Кекс у формі ягняти з жіночого бісквіту з марципановою пастою (800 г, 795 грн).
Сирна паска (готується без випікання, 600 г, 455 грн).
Різноманітні фігурки з марципану та шоколаду (100 г, 130 грн).
До столу можна замовити буженину (650 грн/кг) та качку (650 грн/кг).
Для вимогливих гостей є опція замовлення авторського паски, яке спечать у потрібному розмірі та красиво прикрасять марципаном (570 грн/кг).
Вирушаючи до церкви, можна зібрати кошик на свій смак. Кошики у «Волконському» замовляють у фермерських господарств на Західній Україні, купуючи кошик, ви підтримаєте й національних ремісників.
Продукція надходить у продаж 26 березня.
«Волконський» – це не тільки щодня свіжий хліб, багатий вибір, здорова продукція і атмосфера. Це повернення втрачених традицій. Пекарня-кондитерська намагається поєднувати класичні французькі рецептури та національні українці. Наприклад, на полицях є сусідами справжній французький багет і українська паляниця, еклер і маковий перекладанець.