Збалансоване харчування та фʼюжн комбінації: NĂM презентує нутрітивне функціональне меню спільно із шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікарем Катериною Толстіковою

Результатом співпраці відомого шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво та лікарки Катерини Толстікової стало нове меню для ресторану сучасної азійської кухні NĂM. Воно поєднує в собі найновіші наукові дослідження у сфері харчування та турботу про здоров’я. Страви розроблені з використанням принципів збалансованого харчування та суперфудів, що забезпечують підтримку гарного самопочуття. Крім того, у меню представлені унікальні ф’южн-комбінації інгредієнтів, які дарують незабутній гастрономічний досвід та вишуканий смак.

Збалансоване харчування та фʼюжн комбінації: NĂM презентує нутрітивне функціональне меню спільно із шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікарем Катериною Толстіковою-Фото 1

Серед меню можна знайти страви з несподіваними, але дуже корисними поєднаннями, а саме гречка з гребінцями, перлова каша з яловичими щоками. Водночас рис з яйцем пашот та лососем, локшина з куркою, боул з тунцем – більш звичні у поєднаннях та відомі у сфері нутрітивного харчування. Ресторан доводить, що проста їжа, як-от різноманітні каші, можуть звучати у стравах вишукано, корисно та смачно. Страви розподілені по трьох фуд-планах, що є зручним для комплексних замовлень, а також для тих, хто рахує денну кількість калорій у спортивних або ж особистих цілях. Зрештою, кожну позицію в меню можна міксувати, а так створювати свій крафтовий фуд-план.

Збалансоване харчування та фʼюжн комбінації: NĂM презентує нутрітивне функціональне меню спільно із шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікарем Катериною Толстіковою-Фото 2

Збалансоване харчування та фʼюжн комбінації: NĂM презентує нутрітивне функціональне меню спільно із шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікарем Катериною Толстіковою-Фото 3

Водночас у  пошуках відповіді на запитання: «Де шукати здорових та швидких перекусів?» – ресторан спільно з VERDE та лікарем Катериною Толстіковою дійшли висновку, що існує потреба створення збалансованогоперекусу. Так були створені корисні батончики з вітамінами та природними мінералами, які як дарують енергію, так й підтримують стан здоров’я. У лінійці батончиків представлено три різних смаки: банан-мигдаль, манго-маракуйя та ягідний протеїн.

Збалансоване харчування та фʼюжн комбінації: NĂM презентує нутрітивне функціональне меню спільно із шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікарем Катериною Толстіковою-Фото 4

Збалансоване харчування та фʼюжн комбінації: NĂM презентує нутрітивне функціональне меню спільно із шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікарем Катериною Толстіковою-Фото 5

Збалансоване харчування та фʼюжн комбінації: NĂM презентує нутрітивне функціональне меню спільно із шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікарем Катериною Толстіковою-Фото 6

Збалансоване харчування та фʼюжн комбінації: NĂM презентує нутрітивне функціональне меню спільно із шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікарем Катериною Толстіковою-Фото 7

Презентація нутрітивного функціонального меню та корисних батончиків відбулася 10 вересня, де запрошені гості могли продегустувати кожну позицію та дізнатися секрети створення від шеф-кухаря ресторану та співзасновниці VERDE Аліси Проніної.

Читайте також: АМЕРИКАНСЬКИЙ АКТОР МАЙКЛ ДУГЛАС ПРИЇХАВ У КИЇВ

Статьи по теме