UA
RU

Про що жінка мовчить: Злата Огневич, співачка

Редагувати переклад
Злата Огнєвіч презентувала новий трек - “Я твоя єдина”. Легкому та романтичному саунду пророкують в майбутньому стати весільним маніфестом. А поки ми запросили співачку стати героїнею рубрики Marie Claire. 

Огневич певица

Про що сьогодні не варто говорити вголос, а про що просто неможна мовчати?

В епоху доступу до будь-якої інформації і відкритості —  людина стала особливо вразливою. Прекрасна документальна драма «The social dilemma» від NETFLIX буквально кричить про руйнівну дію соціальних мереж для людства. Ми стали подібні пішакам у жахливій системі: відмовились від знань, часу з сім’єю, втратили індивідуальність. Ось про це варто говорити вголос. А мовчати я люблю про щастя… Особисте, трепітне, невловиме, як легкий подих вітру.

Коли та із ким останнім часом вам було приємно помовчати?

Я мовчу наодинці з книгами, на даний момент вони перемогли у боротьбі за кращого мовчазного співрозмовника.

Коли ви в останнє себе хвалили, а за що сварили?

Я навчаю себе не жалкувати ні про що, дякую за все, що відбувається в моєму житті. І взагалі, невдоволення собою тільки збільшує комплекс неповноцінності. Вчуся любити і приймати себе в будь-яких станах. А хвалити є багато за що. Наприклад, за перемогу моєї героїні «Сонце» у шоу «МАСКА» на телеканалі «Україна». Це найяскравіший та найнезвичніший проєкт в моєму житті!

Назвіть найкрасивішу річ і чому ви її такою вважаєте?

Природа. Вона ідеальна та немислима. Божевільне різноманіття фарб у тропіках, водоспади Нової Зеландії, африканська савана – все це захоплює та дивує. Тому серед всіх моїх захоплень саме подорожі займають перше місце!

Яким талантом вам би дуже хотілося володіти?

Мені завжди подобались художники-імпресіоністи: Клод Моне, П’єр-Огюст Ренуар, Едґар Деґа, Ежен Делакруа. Дивлячись на картини цих митців, я завжди мріяла про такий великий талант – визивати емоції за допомогою своєї живописі.

Якби ви могли залишити тільки один спогад, щоб це було?

Мій перший вокальний конкурс, за участь у якому я отримала нагороду – першу премію. Найяскравіші та хвилюючі емоції були саме в той день! Я навіть пам’ятаю свій наряд – біла сукня до підлоги і напівтемний зал, в якому сиділо журі. А ще – безліч дітей, які розспівувались в кожному куточку. Моя мама вчила, як правильно накладати грим, робила зачіску та повторювала, що все вийде, а в мене долоньки були мокрі від хвилювання і тисяча різних думок у голові. Після отримання першої премії ми пішли закріпити успіх смачним карамельним морозивом та гуляли з мамою по Сімферополю до пізньої ночі! 

Злата певица

Читайте також: ЧОЛОВІК ГОВОРИТЬ: СЕРГІЙ ТАНЧИНЕЦЬ, ФРОНТМЕН «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ»

 Що личить сучасним чоловікам, а що не прикрашає сучасних жінок

Розвинутий інтелект – невід’ємна риса сучасного чоловіка. Енергія, жага до життя та підтримання свого тіла у тонусі, щоб максимально продуктивно використовувати всі можливості – все це сьогодні дуже важливо.

Якщо говорити про жінок – всі вони неповторні, прекрасні в своїй унікальності. Єдине, що я хочу відмітити, душевна лінь безпосередньо впливає на життя в цілому.

Якби вам довелося себе порівняти із алкогольним напоєм чи коктейлем. Ви який?

Я можу порівняти себе з вином – з роками стаю тільки краще. Головне, вчасно відкрити напій, щоб він не перетворився на оцет. Моє улюблене вино – червоне, дуже ароматне та насичене, з регіону Бордо.

До якої поради мами ви не дослухалися, і наразі жалкуєте про це?

Майже всі поради мами я пропускала повз вуха та робила по-своєму. Єдине, про що я жалкую, не послухала, коли змінювала колір волосся на блондинистий. Вона казала, що я повністю зіпсую волосся, але мені дуже хотілося експериментувати. З часом я повернулась до свого природнього кольору, а з образу блондинку залишила легкість та каплю навіженості.

Зовнішність якого визнаного красеня завжди здавалася вам перебільшеною? І, навпаки, хто з чоловіків із невиразною зовнішністю видається вам дуже привабливим?

Мені завжди здавалось дещо перебільшеним визнання такого умовного красеня, як Бред Пітт. Напевно багатьом дівчатам він подобається, але він однозначно не мій типаж чоловіка. Він занадто солодкий. Для мене навпаки, чоловік з невиразною зовнішністю, такий як Хав’єр Бардем, є одним з ідеалів чоловічої харизми та неповторної сили. Відкрию Вам секрет, що мене складно спокусити модельною зовнішністю, а ось наявністю розуму і почуттям гумору — набагато легше.

Чим пахне щастя?

Щастя пахне бабусиними пиріжками з вишнями, чорним морем і лавандою. А ще – запах сцени і хвилювання. Так! У хвилювання є свій аромат – дуже солодкий і п’янкий…

Фото надала прес-служба

Читайте також: #BOOKSHELFY: ЩО ЧИТАЮТЬ РОК-ЗІРКИ: АНДРІЙ ХЛИВНЮК, ЖЕНЯ ГАЛИЧ, САШКО ЧЕМЕРОВ

Статьи по теме