UA
RU

Чоловік говорить: Леонід Мартинчик, фешн-експерт шоу «Богиня шопінгу»

Редагувати переклад
Леонід Мартинчик, інфлюенсер, лектор і модний експерт головного українського шоу про стиль «Богиня шопінгу», знає, як не сліпо йти за трендами, а навчитися проявляти свою індивідуальність за допомогою зовнішнього вигляду. Він розповів Marie Claire  про сприйняття успіху, головні життєві уроки, яким навчили батьки та чому варто давати людям шанс.

Яким повинен бути «справжній чоловік»?

Завжди треба відповідати за свої слова: якщо сказав щось — маю виконати, а якщо сумніваюсь в тому, що зроблю — тоді взагалі не озвучую це.

Які життєві уроки дали вам батьки?

Завжди пам’ятати про себе і те, що я в себе є завжди. Вони показали, що треба цінувати спокій, рахувати гроші і правильно заощаджувати. Ще один важливий урок — стосунки з людьми і собою вищі за будь-які проєкти та гонорари. Батьки навчили відпочивати і не спішити жити, довіряти попри все і завжди давати людям шанс, бо вони змінюються — просто, зазвичай, тільки заради себе, і це теж треба приймати.

До речі, досі пам’ятаю їх слова: «Ми не настільки багаті, аби купувати дешеві речі», — моя любов до одягу та стилю точно від них.

У вас був поворотний момент, після якого можна ділити життя на «до» і «після»?

Всі мої серйозні стосунки були новими точками відправлення. Вони змінювали мене та вчили жити.

Також, коли я пішов на свій перший телевізійний проєкт, зумів почути думку інших про себе і вона виявилась не такою поганою, як я думав (сміється).

І третя річ, яка змінила моє життя — коли я зареєструвався в Instagram.

Леонід Мартинчик 2

Що найбільше вас драйвить: в житті, роботі, стосунках?

Те що, ми можемо все, у що щиро віримо. В роботі надихає, що я зумів зробити хоббі мого життя своєю професією, а от в стосунках мене драйвить унісон, коли все вдається робити разом і це влаштовує обох, а однакові плани зароджуються ще в думках.

Як вам здається, ви вже знайшли себе?

Думаю, я в пошуках. Я постійно змінююсь і знайти себе майже неможливо, бо просто піймати та залишити все, як є, дуже важко.

Якими критеріями ви вимірюєте успіх?

Успіх для мене — це душевний спокій, а виникає він тоді, коли ти все собі «налаштував» в житті так, як тобі треба на даному етапі.

Як виглядає ваш стандартний день?

У мене не буває стандартних днів, так як мій графік дуже змінний і я можу несподівано поїхати в іншу країну читати лекцію. Але мені важливо багато спати і спокійно засинати, аби вранці не було тривожності, інакше це не дає мені повноцінно жити.

Та в кожному моєму дні є приємні незмінні ритуали — два горняка кави, один пост, дзвінок чи повідомлення мамі, а також думки про майбутнє та чи не даремно я живу, а ще є любов і віра в її силу.

Леонід Мартинчик

Які якості партнера для вас важливі?

Ціную чесність, відвертість, духовність, вміння слухати і чути, надійність, чуйність та емпатію.

Яка людина ніколи не буде з вами поруч?

Зла і невихована. Мені дуже важко з невігласами і заздрісними людьми. Для мене важливе вміння пробачати,навіть коли здається, що на це сил не залишилося.

Від чого б вам найскладніше відмовитися?

Від солодкого і, звичайно, улюбленого Львова.

Фото надані прес-службою

Читайте також: ЕКСКЛЮЗИВ: ІНТЕРВ’Ю С МАРТЕНОМ ПРОВО, ФРАНЦУЗЬКИМ РЕЖИСЕРОМ, У СТРІЧКАХ ЯКОГО ЗНІМАЮТЬСЯ КАТРІН ДЕНЕВ ТА ЖУЛЬЄТ БІНОШ

Статьи по теме