UA
RU

У Києві відбувся допрем’єрний показ фільму «Ейфель»

Редагувати переклад
У столичному кінотеатрі Multiplex ЦУМ за підтримки Marie Claire пройшов закритий допрем'єрний показ наймасштабнішого та найромантичнішого байопіка цього року - французької стрічки “Ейфель” режисера Мартіна Бурбулона з Роменом Дюрісом та Еммою Маккей у головних ролях.

Олена Шоптенко

Смолін
  

Олена Єва

Ольга Анртюшина

ЦУМ

Таяна

Вольга

Бобкова

Ейфель 2

Першими в Україні біографічну драму побачили Олена Шоптенко, Слава Чайка, Дар’я Коломієць, Надін Медведчук, Серж Смолін, Серж Пайє, Юлія Гамалій, Олена Єва, Віталій Дацюк,  Barleben, Юліяна Ходаковська, Марія Піон, Тетяна Карікова та інші.

Картина “Ейфель” виходить в український прокат з 16 грудня та розповідає про найцікавіший період життя відомого на весь світ інженера та архітектора. Після повернення з Нью-Йорка, де Ґюстав Ейфель (Ромен Дюріс) працював над встановленням Статуї Свободи – подарунка французького народу народу США, він зайнятий лише однією ідеєю – облаштувати майбутню підземку у столиці. Але натомість уряд Франції тисне на нього з ідеєю спорудження чогось незвичайного до Всесвітньої виставки у Парижі. Ейфель не в захваті від цієї ідеї, але зустріч з фатальною дівчиною з його минулого — Адрієнн Буржес (Емма Маккей) змінює все. Ця заборонена пристрасть і стане натхненням для “тієї самої” Вежі, яка назавжди змінить обличчя Парижа та всієї Франції.

Фото надала пресслужба

Читайте також: ЗВЕЗДА СЕРИАЛА «SEX EDUCATION» ЭММА МАККЕЙ О СЪЕМКАХ В ФИЛЬМЕ «ЭЙФЕЛЬ»

Статьи по теме