UA
RU

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity

Редагувати переклад
Нещодавня зустріч жіночої спільноти Ukrainian Women Unity (UWU), ініційованої відомою українською хореографинею Ілоною Гвоздьовою, відбулася у теплий сонячний день у ресторані Alaska Kyiv. Тема травневого благодійного мотиваційного бранчу UWU – “Жінка – берегиня роду!” - об’єднала між собою експерток із здавалося б зовсім різних галузей заради дуже важливої місії. На заході було закрито збір на реабілітацію військовополонених жінок та їх дітей, справжніх берегинь України. Історії цих сміливих військових, які щойно повернулися із полону, вражають їх справжньою відважністю та неймовірною силою духу.

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 1

Провести збір для своїх підопічних спільноті Ukrainian Women Unity довірила керівниця Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Центрального регіону, співзасновниця БФ «Стратегія Відродження України», багатодітна матуся — Юлія Приймак. Разом із засновницями жіночої спільноти Ілоною Гвоздьовою та Анною Малиновською був підписали Меморандум про співпрацю у рамках проєкту UWU. У відвертому інтерв’ю, що традиційно проводиться на заході продюсеркою соціальних проєктів та головною редакторкою журналу VIVA Іванною Слабошпицькою, Юлія розповіла історії цих героїчних дівчат, а також поділилася власними думками та подробицями щоденної роботи. Разом із командою керівниці Координаційного штабу за час на посаді вдалося звільнити 2 324 полонених, а також депутатка займається питаннями допомоги переселенцям та релокації бізнесу.

Суму у 160 000 грн остаточно вдалося зібрати за допомогою аукціону, котрий провів співведучий заходу, актор театру і кіно — В’ячеслав Соломка. У аукціоні брав участь лише один, проте унікальний лот – картина «Лелеки», написана народним художником України Непийпиво Василем Гнатовичем у 1990 році. Картину люб’язно надала для благодійності онука художника — художниця, експертка з езотерики, співзасновниця БФ «Стратегія відродження України» Ярослава Федорова, яка також розповіла на заході про магічну силу жінок. Переможцем аукціону став Олег Гончарук — директор групи компаній Екосфера та засновник БФ Олега Гончарука.

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 2

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 3

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 4

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 5

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 6

Ольга Файзієва — волонтерка, власниця БФ «Відважні Серця» розповіла про волонтерську діяльність під час війни розчулила усіх присутніх, розповівши власну історію всиновлення хворого хлопчика з Краматорську. Закликала гостей не боятися, адже чужих дітей не буває. Психоаналітик, медіаекспертка, телеведуча — Анна Кушнерук поговорила із дівчатами про доброчинність та щоденні маленькі кроки, які може робити кожен із нас. Про неймовірний жіночий ресурс, енергію до життя та нашу силу. Meest China на заході представила комерційна директорка Ольга Бафоєва, розповівши про принцип роботи компанії під час війни, що включає відкриту комунікацію, орієнтацію на команду та згуртованість навколо спільної мети – перемоги України. А про те, наскільки якісною та конкурентоспроможною може бути українська продукція на міжнародному ринку, у своєму виступі наголосила PR-директорка бренду виробів зі шкіри та дерева ручної роботи Blackwood — Діана Семенова. «Війна — не привід відкладати народження дітей!» — саме з такого неочікуваного для усіх меседжу почала свій виступ гінеколог, представниця Клінічої академії лазерної медицини CALM — Інна Ейсмонт.

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 7

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 8

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 9

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 10

Сюрпризом для гостей став виступ талановитого українського композитора та піаніста Євгена Хмари. Євген влаштував справжній перформанс на сцені у властивій йому манері, виконавши свої авторські композиції, під одну з яких заслужений майстр спорту України, засновника школи і театру танцю, Віталій Загоруйко та професійна танцівниця — Наталя Слісаренко виконали запальне аргентинське танго. До заходу аткож долучився Олександр Педан. Відповівши на питання із залу, Олександр також розповів про свою соціальну діяльність під час війни. Підняв важливі питання: освіти в Україні та виховання дітей. Поділився своїм власним досвідом батьківства та закликав бути прикладом для своїх дітей. Свої хіти на бранчі виконала співачка та засновницю проєкту «НезлаМати», де допомагають одиноким матерям, Liya Li.

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 11

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 12

Ілона Гвоздьова, Євген Хмара, Олександр Педан: як пройшов благодійний бранч Ukrainian Women Unity-Фото 13

Фото: Володимир Коваленко, Сергій Пришляк

Читайте також: ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: В УКРАЇНІ ВІДКРИЛИ ЦЕНТР ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ І ПРЕДСТАВИЛИ ПЛАН BRING KIDS BACK UA  

Статьи по теме