UA
RU

#bookshelfy: Семен Горов, режисер та продюсер

Редагувати переклад
«Дихати, танцювати, займатись коханням», - порівнює звичку читати Семен Горов, режисер, сценарист, продюсер та педагог з акторської майстерності. Для рубрики Marie Claire він показав свою книжкову поличку та розказав про неї.

режисер Семен Горов

Книга, яка перевернула життя. Я пам’ятаю декілька книг, що перевернули моє життя. Це «Ловець у житі» Селінджера. Тоді я вперше відчув, що не один, що у світі є люди, яким так само непросто. Біблія. Дуже масштабно, відчуваєш себе у контексті. Відчуваєш свою мізерність та велич.

Книжкова шафа

Книга «старожил» на поличці. Чарльз Буковскі «Оповідання». Кожне слово прямо у серце! Сміливо, талановито, огидно та дуже романтично!

Книга, яку б ви дуже хотіли, щоб було екранізовано. Великий атлас Землі. Думаю, що наша матінка заслуговую на епічну драму. Скільки вона перетерпіла!

Атлас Земли

Читайте також: ЧОЛОВІК ГОВОРИТЬ: СЕМЕН ГОРОВ, РЕЖИСЕР

Книга, яку ви прочитали вже 10 разів і, не факт, що ще 10 разів не перечитаєте. Багато разів читав Конституцію, ще раз сьогодні перечитаю. Усім рекомендую.

Найбільш «дивна» книга на поличці. «Біблія сексу». Колись подарували на день народження. Чекаю на знайомство!

Книга для «читця / чтиці за викликом». (В фільмі «Чтиця» актриса Міу-Міу грає «чтицю за викликом». Якби у вас була можливість скористуватися схожою послугою. Кого б ви викликали і що попросили почитати?) Мені багато читав дідусь, коли я був маленьким. Дуже сумую за ним. Я б послухав «Робінзона Крузо» у його виконанні.

Булгаков

книжная полка

Пелевин
 

Яку книгу ви хотіли б додати на цю поличку? Я б хотів знайти час, щоб написати свою. Можливо, через декілька років це здійсниться!

Фото надані прес-службою

Читайте також: #BOOKSHELFY: КАТЕРИНА КВІТ, ДИЗАЙНЕРКА

Статьи по теме