UA
RU

5 аксесуарів, що зроблять ваш догляд приємнішим та ефективнішим

Редагувати переклад
Якщо ви хочете потішити себе чи когось з близьких оригінальним б’юті-подарунком, зверніть увагу на ці стильні та практичні аксесуари, які зроблять щоденну рутину більш приємною, естетичною й ефективною.

Шкребок гуаша Cosmetics 27

Розкішний шкребок з білого кварцю допоможе вам позбутись набряків, підтягнути овал і покращити колір обличчя (для цього робіть масаж вранці, попередньо охолодивши аксесуар), а також зняти напругу з м’язів обличчя та розгладити зморшки (можна підігріти шкребок в теплій воді). Обирайте будь-який спосіб застосування — вражаючий ефект і приємні відчуття гарантовані.

5 аксесуарів, що зроблять ваш догляд приємнішим та ефективнішим-Фото 1

Тюрбан для волосся Mon Mou

Якщо ви ще не маєте цього геніального і, без перебільшення, розкішного аксесуару, дуже радимо його придбати. Регулярне носіння важкого та вогкого рушника після миття голови ослаблює корені волосся, що провокує його випадіння, а також зневоднює пасма, через що вони виглядають тьмяними. Тюрбан Mon Mou має дві сторони: перша, махрова, швидко вбирає вологу, друга, шовкова, розгладжує волосся та надає йому здорового блиску.

5 аксесуарів, що зроблять ваш догляд приємнішим та ефективнішим-Фото 2

5 аксесуарів, що зроблять ваш догляд приємнішим та ефективнішим-Фото 3

Пінцет для корекції брів RevitaLash

Якщо ви коригуєте форму брів самостійно, то точно знаєте, що 80% успіху залежить від якості пінцету, який ви використовуєте. Пінцет з медичної сталі від RevitaLash дуже зручний — видаляти зайві волосинки з його допомогою просто, окрім того, він з легкістю “захоплює” навіть найкоротші. А ще він стійкий до появи іржі та корозії, тож слугуватиме вам довгі роки.

5 аксесуарів, що зроблять ваш догляд приємнішим та ефективнішим-Фото 4

Пензлики для макіяжу Perricone MD

Ці стильні пензлики розроблені спеціально для зручного і невагомого нанесення засобів з мейкап-колекції Perricone MD, проте так само бездоганно з їх допомогою розподіляються по шкірі будь-які тональні основі, рідкі бронзери та рум’яна. 

5 аксесуарів, що зроблять ваш догляд приємнішим та ефективнішим-Фото 5

Силіконова щіточка для масажу шкіри голови Mon Mou

Обожнюємо український бренд Mon Mou не тільки за красу та увагу до найдрібніших деталей, але й за те, що їх аксесуари дійсно game changing. Силіконова щіточка приємно масажує шкіру голови, посилюючи мікроциркуляцію, сприяючи росту волосся і профілактуючи його випадіння. Також вона допомагає більш ретельно очищувати скальп, що особливо актуально для тих, хто має жирний тип волосся.

5 аксесуарів, що зроблять ваш догляд приємнішим та ефективнішим-Фото 6

Читайте також: НОВИЙ ТРЕНД: КОЛЬОРОВІ ВІЇ 

Статьи по теме