UA
RU

Бьюті-компонент, який дарує губам натуральну природну пухкість

Редагувати переклад
Пептидний комплекс Volulip робить губи більш пухкими та красивими, даруючи відчуття зволоженості. Бренд Emma Hardie, створений британським зірковим лікарем-косметологом, презентує новинку - бальзам для губ, який забезпечує інтенсивне зволоження губ та їх захист.

Бьюті-компонент, який дарує губам натуральну природну пухкість-Фото 1

Бальзам містить живильні рослинні екстракти, такі як: олія моринги, олія какао і ши, атакож вітамін Е, які пом’якшують та кондиціонують сухі подразнені губи. Біоактивний компонент Volulip покращує текстуру губ і надає їм натуральну природну пухкість. Цей компонент отримують з рослини Портулак, відомого також як «Поцілуй мене швидко» (Kiss me Quick). Олія м’яти перцевої надає бальзаму м’ятний аромат і смак. Засіб має світло-рожевий відтінок, приємний м’ятний аромат, зручну упаковку з дзеркалом.

Бьюті-компонент, який дарує губам натуральну природну пухкість-Фото 2

Бренд Emma Hardie створений британським зірковим лікарем-косметологом, лідером усфері anti-age і неінвазивного ліфтингу. Основна ідея бренду полягає у створенні можливості доглядати за собою в домашніх умовах та використовувати унікальні методики, які б нічим не поступалися професійним салоннимпроцедурам.

Косметика Emma Hardie робить акцент на натуральних лікувальних ефектах та омолодженні шкіри. Популярні засоби догляду за обличчям цього бренду підходять для всіх типів шкіри. Відбазових засобів до мультивітамінних кремів та зволожуючих спреїв – вся гама продуктів містить інгредієнти, покликані зробити шкіру більш пружною та свіжою.

Бьюті-компонент, який дарує губам натуральну природну пухкість-Фото 3

Читайте також: SUSTAINABILITY TALK: УКРАЇНСЬКИЙ СВІДОМИЙ БРЕНД КОСМЕТИКИ WHITE SPRUT 

Статьи по теме