Новинка від ІNSTITUT ESTHEDERM: інноваційна сироватка довголіття AGE PROTEOM™

Редагувати переклад
Сироватка ІNSTITUT ESTHEDERM націлена на зменьшення 5 видимих ознак старіння: зморшки, втрату пружності, втрату щільності, втрату здорового сяйва, нерівний колір шкіри.

ІNSTITUT ESTHEDERM

За допомогою яких компонентів AGE PROTEOM™ призупиняє процесси старіння в шкірі? 

У складі сироватки  – є унікальна так звана снігова бактерія Arthrobacter agilis, що походить з Антарктиди і має дивовижну здатність витримувати екстремальні температури, UV-промені та окислювальний стрес. 

Синтезована в лабораторних умовах бактерія, захищає шкіру від окислювального процесу під назвою карбонілювання. Карбонілювання негативно впливає на білки, тобто протеом, які є одним з головних джерел довголіття організму і шкіри. 

Запантетована технологія сироватки AGE PROTEOM™ — знижує рівень карбонілювання і запобігає незворотнім пошкодженням, які призводять до основниз ознак старіння. 

Сироватка AGE PROTEOM™ має текстуру емульсії (на відміну від водянистої плівкоутворювальної текстури традиційних сироваток). Зручний флакон-крапельниця оснащений помпою, яка сама дозує сироватку при кожному нанесенні. Емульсія має легкий квітковий аромат.

Ще щодо плюсів у складі сироватки: розробники обійшлись без традіційної системи консервування. Замість цього за збережння засобу відповідають спеціальні компоненти — поліоли, що одночасно зволожують шкіру,  мають природню антимікробну дію і запобігають розмноженню мікрооганізмів.

Сироватка AGE PROTEOM™ розрахована на використання протягом 2 місяців.

Читайте також: УКРАЇНСЬКИЙ БРЕНД WHITE SPRUT ВИПУСТИВ ЛІНІЙКУ ДОГЛЯДУ ЗА ОБЛИЧЧЯМ 

Статьи по теме