UA
RU

Як прибрати друге підборіддя: нові методики

Редагувати переклад

Обличчя завжди худне останнім. Прибрати друге підборіддя та «попливлий» овал під силу двом новим методикам.

eceb72cf724c4a146f95addcb317222c

ЛАЗЕРНА ЛІПОСАКЦІЯ Palomar SlimLipo

ООдин з найпрогресивніших лазерів, якому сказали «так» Європа та Америка, не тільки «плавить» жир, але й одночасно гарантує ліфтинг шкіри за рахунок комбінованої хвилі (925 і 975 нм). У сфері його компетенції – зони, важкодоступні для звичайної ліпосакції: щоки, підборіддя, шия.

Процедура починається з місцевої анестезії (більше неприємних відчуттів не буде), після чого лікар вводить під шкіру тонкий оптичний наконечник, через який подається імпульс, що руйнує жирові клітини. Це випромінювання стимулює вироблення нового колагену, отже, і стійку підтяжку шкіри.

У ході лазеротерапії відбувається коагуляція судин, що повністю виключає кровотечу та синці. Процедура триває від 30 хвилин до години. Ідеальними контурами обличчя можна буде милуватися за кілька днів.

ДЕ: «АКАДЕМІЯ НАУКОВОЇ КРАСИ», Київ, вул. Михайлівська, 16 4, т. 230 2525

НЕІНВАЗИВНА ЛІПОСАКЦІЯ «ЛІПО-ОВАЛ», Медер

Програма схуднення обличчя та шиї, розроблена шановним лікарем-косметологом Тійний Орасмяе-Медер – відповідь скептикам, які не вірять, що жирових відкладень можна позбутися без уколів та травматичних операцій.

Годинна процедура складається із п'яти етапів. Після очищення енергетичною емульсією та ексфоліації ензимною маскою слідує ручний лімфодренажний масаж по сироватці з антиоксидантами. Він посилює кровообіг та обмін речовин (тренер марки Микита Власов робить його віртуозно). Потім наноситься концентрат з нікотиновою кислотою та потужними ліполітиками: кофеїном, ліпазою та аденозинфосфатом. Ці «три товариші» розщеплюють жири, перетворюючи їх у воду та жирні кислоти, які виводяться з клітин природним шляхом. Жироспалюючий ефект посилює маска, просочена гідрогелем і дренуючими компонентами, які зазвичай використовуються в антицелюлітних процедурах. На завершення – зволожуючий крем, але не простий, а мікропорції гіалуронової кислоти, що вивільняє, протягом 50(!) годин.

Рекомендований курс – від п'яти до десяти процедур, залежно від ваги пацієнта. Але вже після першої шкіра підтягується, набуває однорідного тону, і повністю йде набряклість.

ДЕ: «МЕД ЕСТЕТ ЦЕНТР», Київ, вул. Льва Толстого, 23/1а, т. (050) 317 4625

Статті на тему