UA
RU

Beauty-гід: найкращі засоби для нічного догляду

Редагувати переклад

Ми обрали найефективніші засоби нічного догляду за особою, які відповідають за активне оновлення клітин шкіри.

найкращі засоби для нічного догляду

ВВи досі лягаєте спати не раніше години? Варто переглянути режим. Пік поділу клітин шкіри припадає на період з 23:00 до 2:00, і пропускати «золотий годинник» краси – рішення необачне. Шкіра активно відновлюється, активізується обмін речовин, виводяться продукти розпаду, клітини насичуються киснем… «Капітальний ремонт» у розпалі! Допомогти в реконструкції покликані нічні засоби, створені з урахуванням поведінки клітин саме в цей час.

Нічний коректор краси Visionnaire Nuit, Lancôme включає особливі молекули для прискореної регенерації клітин - жасмонати. Вони покращують синтез гіалуронової кислоти та взаємодію між різними компонентами шкіри. Найлегша текстура засобу - рідкий гель - містить мікроскопічні частинки масла і при нанесенні приємно тонізує.

Visionnaire Nuit, Lancôme

Поліпшити тон і текстуру шкіри здатний оновлюючий крем Teosyal Perfect Skin Refiner, Teoxane - Яскравий представник сімейства космецевтики. Він вирішує проблеми розширених пір та пігментації. Запатентована «пружна» гіалуронова кислота, та сама, яку косметологи вводять у шкіру у складі філерів, створює в дермі щільну зволожуючу сітку. А 10% AHA-кислоти м'яко відлущують клітини, що відслужили.

Teosyal Perfect Skin Refiner, Teoxane

Підвищити тонус шкіри обличчя, шиї та зони декольте покликаний нічний крем Repairwear Sculpting Night Cream, Clinique. Через вісім тижнів застосування формула із восьми високоактивних компонентів підтягує контури обличчя, нейтралізує вільні радикали та повертає шкірі природну красу.

Repairwear Sculpting Night Cream, Clinique

Незмивні нічні маски працюють за принципом «увечері завдав – вранці встав свіжий, як травнева троянда». Для дуже сухої та втомленої шкіри підійде The Night Recovery Solution, Evidens de Beaute. Використовуйте двічі-тричі на тиждень замість зволожуючого крему або 10-денним курсом на стику сезонів, коли шкіра гранично вразлива.

The Night Recovery Solution, Evidens de Beaute

Власниці чутливої ​​та схильної до подразнень шкіри оцінять маску, що відновлює. Reponse Delicate Night Care Mask, Matis. Завдяки системі поступового вивільнення активних інгредієнтів шкіра насичується корисними речовинами протягом усієї ночі. За відчуття комфорту відповідають какао-боби, олія дикого манго та спеціальні заспокійливі гранули.

visuel-pdt-site-rd-masque-nuit

Статті на тему