UA
RU

6 простих рецептів смузі боул, які захочеться їсти щоранку

Редагувати переклад

Ням ням.

смузі боул

Нещодавно ми розповідали про новий тренд у галузі здорового харчування – смузі боул. Настав час поділитися з вами найсмачнішими, і головне – простими рецептами цієї страви. Поїхали!

1. Полунично-банановий смузі боул

смузі боул рецепти

Змішайте в блендері 1 заморожений банан, 1,5 чашки замороженої полуниці, півсклянки несолодкого кокосового молока. Вилийте смузі у тарілку. Наріжте свіжу полуницю, банан і насіння і додайте в смузі.

2. Вишневий смузі боул

смузі боул

Змішайте в блендері 1 банан заморожений, 1 чашку замороженої вишні, 1 ст.л. харчової мигдальної олії, 0,5 склянки мигдального молока (можна звичайне), 2 ст.л. порошкового протеїну. Вилийте смузі у тарілку. Наріжте і додайте свіжу вишню, гранолу, насіння чиа та несолодкі кококсові пластівці.

3. Шоколадний смузі боул

шоколадний смузі боул

Змішайте в блендері 2 заморожені банани, ⅓ чашки мигдального молока (можна звичайне), 2 ст.л. арахісової олії, 2 ст.л. какао-порошку, 2 ст.л. порошкового протеїну (бажано зі смаком шоколаду) та насіння чіа. Перемістіть смузі в тарілку додайте підлогу банана, шоколадну гранолу, насіння чиа, а також полийте невеликою кількістю арахісового масла.

4. Ананасовий смузі боул

смузі боул рецепти

Змішайте в блендері 1 заморожений банан, 1 чашку манго замороженого, склянку замороженого ананаса, 1/3 склянки кокосового молока. Перемістіть у тарілку і додайте кокос, гранолу та свіжі фрукти.

5. Ягідний смузі боул

смузі в тарілці рецепти

Змішайте в блендері ¾ чашки соєвого молока, ¾ чашки замороженої ожини або чорниці, ¼ склянки тертих буряків (підійде 1 невеликий буряк), ¼ склянки м'яти, 2 ст. л. кокосових пластівців, 1 ст. л. насіння льону, 2 ст. свіжого соку лайма, 1 ст. л. насіння чиа, 1 ст.л. меду, щіпку солі та півсклянки льоду. Перемістіть у тарілку і посипте кокосовими пластівцями, нарізаним мигдалем та насінням льону.

6. «Ванільний лат» смузі боул

смузі в тарілці рецепти

Змішайте в блендері чашку мигдального молока (попередньо заморозьте його в кубиках для льоду), 3/4 чашки несолодкого мигдального молока, 1 шот еспресо, 1 ложку ванільного порошкового протеїну, півсклянки заморожених бананових скибочок. Вилийте смузі в тарілку і посипте 1 ст.л какао-бобів, кавовими зернами та кокосовими пластівцями.

Важливо! Можете використовувати не заморожені фрукти, але тоді вам доведеться додавати лід у смузі боул.

Читайте також:

Як правильно компонувати основні елементи живлення

Жири у харчуванні: чому їх не варто боятися

Кавунова вода – новий food-тренд

Фото: Instagram@smoothiebowl,@kuchniawrze

Статті на тему