UA
RU

Chanel, LVMH, Balmain пожертвують Україні понад 7 млн ​​євро

Редагувати переклад
Офіційні заяви про надання коштів Україні на підтримку потерпілих від агресивного вторгнення Росії було опубліковано і в аккаунтах Chanel, LVMH, Balmain. 

Chanel

Бренд Chanel пожертвував 2 млн євро організаціям ООН, які надають допомогу біженцям з України, а також висловивши бажання співпрацювати з місцевими організаціями, які надаватимуть підтримку потерпілим жінкам і дітям.

Chanel виступає за мир і на підтримку всіх людей, яких торкнулася війна на Україні. У цей критичний час ми вирішили негайно пожертвувати 2 мільйони євро організаціям, які відповідають за догляд потерпілих сімей та дітей.» — йдеться у офіційній заяві.

lvmc

На знак солідарності з Україною модний конгломерат LVMH, який належить одному з найбагатших людей світу — Бернару Арно, заявив, що виділяє Міжнародному комітету Червоного Хреста 5 млн євро для допомоги потерпілим від воєнного вторгнення в Україну.

«Група LVMH поважно слідкує за трагічною ситуацією в Україні та підтримує всіх, хто серйозно потерпів від цієї війни. LVMH також вирішила зробити перше екстренне пожертвування у розмірі п'яти мільйонів євро на підтримку Міжнародного комітету Червоного Хреста (МККГ) для допомоги прямим та опосредкованим жертвам цього конфлікту.»— йдеться у офіційній заяві.

олів'є Рустенг

Креативний директор Balmain Олів'є Рустен, який висловлює своє захоплення гідністю та жагою свободи українців, також сказавши, що перерахує кошти до фонду UNHCR.

Раніше Burberry, Gucci, Balenciaga, Marni, Loewe, JW Anderson та OTB Group, яка володіє Diesel, пообіцяли підтримати Україну через свої власні збори коштів та зробили пожертву до організації Червоний Хрест.

#ВсеБудеУкраїна!

Фото: офіційні Інстаграм сторінки @chanelofficial, @lvmh, @olivier_rousteing

Читайте також: MARIE CLAIRE UKRAINE ВИМАГАЄ ЄМБАРГО

Статті на тему