UA
RU

[comfort zone] та «Фонд Маша» допоможуть позбутись ментальних травм

Редагувати переклад
Благодійний «Фонд Маша» та італійський б'юті-бренд [comfort zone] розширюють програму психоемоційної реабілітації для жінок та дітей. Більше підопічних можуть відпочити у Карпатах та пройти програму психологічної підтримки.

[comfort zone] та «Фонд Маша» допоможуть ізбавитися від ментальних травм-Фото 1

«Наш опір, як і наша майбутня перемога, набули виразно жіноче обличчя», – влучно сформулювала жіночу роль у війні Перша Леді Олена Зеленська. Попри міцну волю до життя, через жахіття російської війни наші жінки потребують особливої допомоги.

Небайдужі експерти та фахівці, попри війну, розвивають програми психологічного відновлення для українських жінок. «Пропонуйте не слова, а дії», – стверджує психологиня проєкту психоемоційної стабілізації «Незламна мама» від «Фонду Маша» Ірина Басіста.

Фонд разом із фахівцями розробив унікальну програму стабілізації емоційного стану для мам і дітей, постраждалих від війни. Три тижні учасники проводять у комфортному таборі в Карпатах, де з ними постійно працюють психологи, спеціалісти з тілесної терапії, арт-терапевти. Після підопічні, які потребують продовження терапії, можуть продовжити займатися з психологами в рамках онлайн-програми «Незламна мама. Жити далі» .

Список жінок з дітьми, які потребують психологічної допомоги, великий. Щоб розширити можливості програм, підтримати «Фонд Маша» прийшов італійський б’юті-бренд [comfort zone], що опікується соціальною допомогою українським жінкам, які переживають травми війни. [comfort zone] готовий перераховувати 100% прибутку від продажу лімітованого набору «Зволоження та захист» до ГО «Фонд Маша» – на масштабування програм психологічної реабілітації жінок і дітей.

[comfort zone] та «Фонд Маша» допоможуть ізбавитися від ментальних травм-Фото 2

[comfort zone] та «Фонд Маша» допоможуть ізбавитися від ментальних травм-Фото 3

Також при придбанні благодійного набору покупці отримують додаткові бонуси: можливість заощадити 10% на покупці та отримати фірмову джинсову сумку в подарунок.

До лімітованого набору «Зволоження та захист» входить: ультралегкий зволожуючий крем у текстурі «сорбе» Hydramemory Light Sorbet Cream, санскрін Sun Soul Cream SPF30, модна джинсова сумочка .

Статті на тему