UA
RU

Історія про ніжність: топ-3 бьюті-засобів для шкіри шиї та декольте

Редагувати переклад
Шкіра шиї та декольте видає справжній вік жінки. Вона на 30% тонша за шкіру обличчя. В ній майже немає жирової клітковини, значно менше сальних залоз. Це убезпечує від надмірного обвисання та опущення шкіри, але не в зоні розміщення платизми, де можуть утворюватися «кільця Венери» та друге підборіддя. Тож ці ділянки потребують захисту від впливу ультрафіолету, їх потрібно добре зволожувати та живити. Це вбереже від сухості та в’ялості. Тож топ-3 новинок для шкіри шиї та декольте.

Історія про ніжність: топ-3 бьюті-засобів для шкіри шиї та декольте-Фото 1

Понад 30 років ANNAYAKE поєднує в собі витонченість японських традицій та сучасність західного світу у створенні: засобів з догляду за шкірою, декоративної косметики та ароматів. В антивіковий лінійці бренду Ultratime з’явився крем для шиї та декольте.

Annayake Ultratime Smoothing Re-Densifying Neck And Decollete Care — крем для шиї та декольте, що розгладжує і повертає пружність. Засіб із приємною шовковистою консистенцією зменшує видимі ознаки старіння та уповільнює їхню появу. Серед активних інгредієнтів бьюті-засобу: katrizen (ексклюзивний інгредієнт, що розгладжує зморшки), екстракти кудзу та сої (які підвищують пружність, зміцнюючи тканинну матрицю), екстракт дульси (бурі морські водорості, які зменшують пігментні плями та вирівнюють тон). Розробники формули крему стверджують, що в разі регулярного застосування крему Smoothing Re-Densifying шкіра шиї та декольте помітно покращується. Виражена омолоджувальна дія помітна вже через 28 днів.

Історія про ніжність: топ-3 бьюті-засобів для шкіри шиї та декольте-Фото 2

Живильний крем Perricone MD Cold Plasma+ , завдяки комбінації альфа-ліпоєвої кислоти з вітамінами B3 й естеру С, ефективно зміцнить тьмяну шкіру та зменшить появу зморшок. Продукт освітлює шкіру та мінімізує пігментацію. Його легка структура дає можливість засобу швидко увібратися.

Історія про ніжність: топ-3 бьюті-засобів для шкіри шиї та декольте-Фото 3

Зміцнювальний крем для шиї та зони декольте Clarins Extra-Firming Youthful Lift Neck & Décolleté Care із натуральними екстрактами забезпечує видимий ефект підтягнутої шкіри. До його складу входять вівсяні цукри, які забезпечують миттєвий ліфтинговий ефект, підтягують і розгладжують шкіру. А також комплекс Clarins Anti-Pollution (червоні водорості, празелень звичайна та шандра), який захищає шкіру від забруднень і вільних радикалів. При регулярному користуванні тендітна, ніжна шкіра шиї та зони декольте помітно зміцнюється й розгладжується.

Історія про ніжність: топ-3 бьюті-засобів для шкіри шиї та декольте-Фото 4

Фото Anna Tarazewich on Unsplash

Текст: Анна Пчелкина

Читайте також: ТЕРМАЛЬНА ВОДА, ЗВОЛОЖУЮЧИЙ МІСТ ЧИ ОСВІЖАЮЧИЙ СПРЕЙ? ЩО ОБРАТИ ТА ЯК ПРАВИЛЬНО ВИКОРИСТОВУВАТИ БЕЗ ШКОДИ ДЛЯ ШКІРИ.  

Статті на тему