UA
RU

Холлі Беррі та Олів'є Мартінес розлучаються

Редагувати переклад

Ще одне розставання у Голлівуді. Вчора ми дізналися про майбутнє розлучення Гвен Стефані та Гевіна Россдейла, минулого місяця про розлучення оголосили Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер. На черзі — розлучення Холлі Беррі та Олів'є Мартінеса.

Олів'є Мартінес та Холлі Беррі

Лише кілька тижнів тому пара відзначила другу річницю весілля, а сьогодні вже готує документи на розлучення. Причиною цього стала агресія Олів'є Мартінеса.

Французький актор раз у раз б'ється з папарацці, а в 2012 році навіть побив колишнього коханого своєї дружини — манекенника Габріеля Обрі, який, до всього іншого, є батьком дочки Холлі Беррі.

Читайте також: Зіркові розлучення: знаменитості після розлучення

Про те, що із запальністю Мартінеса треба боротися, Холлі задумалася ще у січні, після інциденту в аеропорту. Тоді актор вдарив фотографа дитячим автомобільним сидінням, пояснивши свій вчинок тим, що захищав свою сім'ю від настирливої ​​папарації. Беррі зажадала від чоловіка звернутися до фахівців, інакше — розлучення.

Очевидно, Олів'є Мартінес не впорався зі своєю проблемою, а Холлі Беррі почала переживати за своїх дітей. Адже агресивний чоловік у домі – це небезпечно.

Нагадаємо, що Олів'є Мартінес та Холлі Беррі одружилися у 2013 році після двох років стосунків. У пари підростає син Масео.

Статті на тему