UA
RU

Чому жоден з хлопців Кендал Дженнер не знімався у реаліті-шоу про зіркове сімейство

Редагувати переклад
Постійні глядачі запитали, чому їм жодного разу не пощастило побачити супермодель “у стосунках” на екрані. 

Кендалл Дженнер на самому початку своєї кар'єри, що мало на увазі зйомки в реаліті-шоу, вирішила, що не хоче, щоб її особисте життя було показано в проекті «Життя з Кардаш'янами». 

Виконавчий продюсер проекту, який нещодавно відгримів свій фінал, розповів, що 25-річна модель не хотіла, щоб її хлопці з'являлися в серіалі, бо вона хотіла з'ясувати приватно, чи підходять вони їй як наречені. 

«Кендал завжди мав це правило — вона просто відчувала, що має бути з кимось принаймні рік, перш ніж дозволити їм стати частиною шоу, тому що вона не завжди знає, які наміри людей», — розповів Фарназ Фарджам. у подкасті «The Daily Dish» у бонусному випуску у понеділок. 

«Саме тому ми тримали її особисте життя подалі від камер. Просто тому, що вона мала таке правило”. 

Засновниця власного бренду текіли у минулому була пов'язана романтичними стосунками з виконавцем Гаррі Стайлзом, баскетболістами Беном Сіммонсом та Блейком Гріффіном, але буквально днями вона відсвяткувала річницю своїх нових стосунків. З Девіном Букером вона зустрічається рівно рік. З цього приводу супермодель вирішила написати зворушливу посаду в Інстаграм, але її бойфренд анітрохи не розчарував. 

Чому жоден з хлопців Кендал Дженнер не знімався у реаліті-шоу про зіркове сімейство-Фото 1

Читай також: Шлях предків: Зіркові діти, які перевершили своїх батьків

Гравець команди “Phoenix Suns”, який зараз бере участь у плей-офф ліги NBA 2021 року, підписав чудову фотографію заходу сонця у своїй історії в Instagram коротко — «1.» Він також відзначив Дженнер у соціальних мережах поряд із смайликом у вигляді помаранчевого серця. 

Про відносини Дженнер і Букера, вперше стало відомо у квітні 2020 року, але поступово вони почали стає дедалі помітнішими, коли спортсмен загравав із бізнес-леді у соціальних мережах.  

Чому жоден з хлопців Кендал Дженнер не знімався у реаліті-шоу про зіркове сімейство-Фото 2

Через кілька тижнів після їхньої взаємодії в Instagram дует разом з'явився в реальному житті. Проте лише у лютому Дженнер та Букер офіційно закріпили свої стосунки у Instagram.  

Хоча фанати, можливо, і не отримали уявлення про їхні стосунки в рамках реаліті-шоу, яке закінчилося на початку цього місяця після 20 сезонів, можливо, Букер дебютує у сімейному серіалі виробництва «Hulu». Зрештою, з початку їхніх взаємин пройшов цілий рік. 

Статті на тему