UA
RU

Твориця серіалу "Дівчата" Олена Данем вийшла заміж 

Редагувати переклад
Обранцем актриси, режисера та письменниці став британо-перуанський музикант Луїс Фелбер. 

Вона таки сказала "я згодна". Урочисті клятви Олена Данем та її тепер уже чоловік виголосили під час секретної церемонії на вихідних. Про це повідомляє багато анонімних джерел. Втім, представниці дівчини, яка воліє своє особисте життя тримати в таємниці, не відповіли на подібні чутки — чи вони правдиві? 

Фанати актриси вважали, що Фелбер натякнув на можливість особливої ​​урочистості, яка відбулася в його та з Оленою життях, коли музикант опублікував у соцмережах у неділю уривок із пісні гурту Zombies під назвою "This Will Be Our Year" ("Це буде наш рік"). Чоловік доповнив пост емоджі інопланетян та сердець.  

Творця серіалу "Дівчата" Олена Данем вийшла заміж - Фото 1

LONDON, ENGLAND — AUGUST 01: Lena Dunham і Luis Felber attend the "Zola" особливе зображення на Picturehouse Central on August 01, 2021 in London, England. (Photo by John Phillips/Getty Images)

Раніше медіа-джерела підтверджували інформацію про те, що колишня зірка серіалу "Дівчата" зустрічається з англо-перуанським виконавцем, який у світі музики відомий під псевдонімом Attawalpa. Чутки стали поширюватися в червні — після того, як у квітні в інтерв'ю для The New York Times актриса натякнула, що вона дехто зустрічається вже кілька місяців. 35-річна Данем підтвердила, що її обранцем став саме Фелбер через кілька днів — у романтичному вітальному повідомленні з днем ​​народження, присвяченому Луїсу. 

Читай також: Новинки осені від бренду Avon

“Коли мені було три тижні від народження, і я жила в даунтауні на Манхеттені, я й уявити не могла, що десь в Англії (у Манчестері, як це можливо?) народилася дитина, яка сколихне моє життя. І змінить так багато моїх переконань про мене та мир з чарівною невимушеністю”. 

Закінчила зворушливий пост дівчина словами з тієї ж пісні “Це буде наш рік”, написавши: “Теплота твоєї любові, як тепло сонця, і це буде наш рік, на який ми так довго чекали”. 

Творця серіалу "Дівчата" Олена Данем вийшла заміж - Фото 2

Нагадуємо, що письменниця та актриса раніше зустрічалася з поп-імпресаріо Джеком Антоноффом 5 років — до грудня 2017 року. Антонофф залишився у Брукліні, а сама Данем після розриву стосунків переїхала до батьків. 

“З огляду на те, що мої стосунки закінчилися, я тепер часто фантазую про свій особистий простір. Було легко представляти таку можливість, де поруч зі мною жива, дихаюча людина, якій завжди можна зателефонувати, щоб поскаржитися на хаос дня, або затяжку на спідницю, або на прохання аптекаря, що дратівливо вибачається показати дві форми паспорта. Зараз, захисна ковдра знята, скручена і захована в найдальшу шафу. Я живу знову з батьками і, лежачи на вільному ліжку в їхньому домі, пишу комусь повідомлення з пропозицією повечеряти”. 

 

Статті на тему