UA
RU

Каньє Вест видалив усі свої посади в Інстаграмі 

Редагувати переклад
Чи має таке рішення якесь відношення до бажання Є возз'єднатися зі своєю сім'єю? 

Каньє Вест видалив усі свої посади в Інстаграмі.

Здається, що Каньє Вест має намір розпочати життя з чистого аркуша. 44-річний репер повністю вилучив усі фото та відео зі своєї сторінки в інстаграмі у понеділок. Втім, поки що залишається невідомим, чи планує чоловік повернутися до своїх 9,5 мільйонів передплатників, оскільки його аккаунт все ще продовжує бути активним. 

Для Веста не вперше подібна поведінка, адже раніше вона вже пропадала з радарів соціальних мереж. Після того, як процедуру видалення свого облікового запису він повторював кілька разів з 2016 року, у липні Каньє повернувся додому в першу чергу для того, щоб прорекламувати свій новий альбом.Donda”. 

Незважаючи на те, що причина такої відчайдушної поведінки Уеста залишається невідомою, слід зізнатися, що “очищення” облікового запису може бути пов'язане з обіцянкою, яку він дав сам собі напередодні Дня Подяки. 

«Наразі — саме час возз'єднати сім'ї напередодні Дня подяки. Все, найважливіше полягає у сім'ї. Сьогодні вранці я відчував себе благословенним, бо маю можливість прокинутися, позайматися спортом, сісти в машину та поїхати побачитися зі своєю дружиною та дітьми. Так все вірно. Я сказав зі своєю дружиною та моїми дітьми, і я хочу, щоб кожен помолився за мою сім'ю».

Читай також: Чоловік Джулії Робертс поділився рідкісним фото їх із дружиною 17-річних близнюків 

Репер визнав багато своїх «провин», описавши як його «нервовий сплеск» був «посилений» алкоголем, а також як його сім'ї доводилося «терпіти» його маніакальні «епізоди», маючи на увазі біполярний розлад. 

Каньє Вест видалив усі свої посади в Інстаграмі.

"У 2016 році у мене стався маніакальний епізод, і мені призначили важкі ліки", - поділився Вест. «З того часу я продовжував приймати ліки, які робили мене сприйнятливими до інших епізодів, які довелося пережити моїй дружині, сім'ї та фанатам». 

У п'ятницю Каньє Вест наголосив на своїх намірах, опублікувавши в сториз в інстаграм фото, на якому він цілує Кім.  

Здається, репер дуже серйозно налаштований повернутися до Кім, яка нещодавно почала зустрічатися з комедіантом Пітом Девідсоном. Каньє сказав, що він вірить, що люди можуть змінюватись.  

“Господь хоче, щоб ми вірили в те, що все може бути прощене у всіх відношеннях. Ми помилялися. Я зробив помилки. Я публічно робив вчинки, які не можна пробачити для мене як для чоловіка. Але я тут, щоби змінити цю історію”. 

Що ж до Кім, то поки вона насолоджується свободою після розлучення з Йе, зустрічаючись із коміком Пітом Девідсоном. Хлопець робить все можливе, щоб ставити свої стосунки з Кім у пріоритеті, а сама Кардаш'ян з чуток дуже любить проводити час зі своїм молодим чоловіком, який постійно змушує її сміятися. 

 
 

Статті на тему