UA
RU

Наталі Портман закликала фінансово підтримати українських біженців

Редагувати переклад
Голівудська актриса Наталі Портман закликала фінансово підтримати гуманітарні фонди, які допомагають українським біженцям
Наталі Портман

Фото: instagram/natalieportman @diorbeauty

Актриса Наталі Портман на своїй сторінці в Instagram закликала фінансово підтримати гуманітарні фонди, які допомагають як українським біженцям, так і тим, хто перебуває у бомбосховищах. Та доповнила публікацію ілюстрацією відомої американської художниці Моні Шефер Едвардс, чиї роботи друкували The Rolling Stones та Newsweek.

«Моє серце з народом України та тими, хто опікується та допомагає біженцям. Нижче я перерахую деякі ресурси, доки ви зможете доєднатися, щоб допомогти тим, хто потребує вашої підтримки. @wckitchen працює в Україні, Польщі, Румунії, Молдові та Угорщині — надають свіжу їжу біженцям, а також тим, хто перебуває у бомбосховищах у Києві. (wck.org) #ChefsForUkraine @careorg надає жінкам та сім'ям гігієнічні набори, підгузники, спальні мішки, їжу, воду та психосоціальну підтримку. (www.care.org) @sunflowerofpeace роздає парамедикам і лікарям на передові рюкзаки першої допомоги, ліки та медичні інструменти (www.sunflowerofpeace.com) @rescueorg надає невідкладну підтримку та медичну допомогу переселенцям у Польщі. (rescue.org) @monashaferedwards«, — написала акторка у своєму Інстаграмі. 

Наталі Портман закликала фінансово підтримати українських біженців-Фото 2

Читайте також: ОСКАР-2022: ШЕПІТ ТА КРИКИ НА ПІДДЕРЖКУ УКРАЇНИ

Статті на тему