UA
RU

Нова колекція окулярів Vogue Eyewear від «Люксоптика»

Редагувати переклад

Починаючи з 1970-х років, марка очок Vogue Eyewear чітко фокусується на головних тенденціях у світі оправ. Тому не дивно, що дівчина, яка обирає окуляри цього бренду, автоматично потрапляє до списків тих, хто тримає руку на пульсі та відрізняється оригінальним підходом до всіх складових образу.
При цьому самобутність у колекціях Vogue Eyewear досить тонко поєднується з класичною елегантністю. Це, мабуть, і є головною «фішкою» бренду, за яку його цінують енергійні, сучасні та витончені міські мешканки. Нова колекція однозначно не розчарує жодної з них. У ній представлені три лінії, що відрізняються ексклюзивними деталями, які втілюють у собі одночасно і дух часу та традиції. Так, лінія In Vogue увібрала в себе найкращі сучасні віяння, моделі Casual Chic приємно вражають сміливою яскравістю, а лінійка Timeless – вся про класичну вишуканість.

[metaslider id=22757]

Увага у всіх моделях привертають зручні оправи, яскраві декоративні елементи (серед яких витончені метелики та банти у місці з'єднання завушника з шарніром), а також оригінальна форма рамки. Приємна і колірна палітра: поєднання блакитного, матового синього, бірюзового та фіолетового однозначно тішать око.

До речі, у грудні з покупкою оправ Vogue Eyewear в оптиках Люксоптика на вас чекає приємний сюрприз – підписка на 6 місяців на журнал Marie Claire! Підберіть свою ідеальну цибулю у Vogue Eyewear та виграйте запрошення на вручення однієї з найпрестижніших beauty-премій PRIX D'EXCELLENCE DE LA BEAUTÉ! Подробиці на Facebook та Instagram Marie Claire Україна!
*
Акція діє на всій території України, окрім Дисконт-центрів.

 

Більше очок на сайті luxoptica.ua

Статті на тему